Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltűntem fél napra, de ez nem lett túl dramatizálva?
"Ráadásul nyugodt természet."
Ameddig minden simán megy, addig nyugodt természet. Amikor meg nem, akkor látod, milyen.
"Örülj hogy van ki aggódjon érted"
Aggódni lehet pohárdobálózás, ordibálás meg lelki terror nélkül is.
1. A vadat űző kutyát a vadász kilövi. Sőt, sok esetben akkor is kilövi ha csak szaladgál az erdőben. Ennek tudatában engedd legközelebb őket szaladgálni!
2. Felelőtlen vagy, szóval ebben a párodnak van igaza.
Köszönöm a tanácsaitokat,válaszokat.
Igen,igen..értékelem természetesen a bocsánat kéréset. Majd ha nem lesz bennem tüske, vagyis kicsit tisztázom ezt magamban akkor majd beszélek vele erről. Amúgy lehet idióta vagyok,de nem fogok megijedni a barátomtól! Nem szeretném azonnal feladni és szakítani most rögtön. Ez lenne a legegyszerűbb,kényelmes megoldás. Nyilván erről muszáj lesz beszélnünk,mert több ilyen jellegű veszekedést,kirohanást nem szeretnék. Én sem csináltam ilyet, csinálnék..akkor ő se tegye. Mások vagyunk,nem kérhettem hogy úgy reagáljon ahogy én tettem volna,de értitek..ez nekem sok volt és másnak is az lett volna ezekszerint.
Legyen benned annyi emberi és női tartás, hogy nem hagyod magad egy rongybabaként kezelni!
Ez egy agresszív állat, akiből csak alkalom kérdése, hogy mikor bújuk elő az igazi vadállat. Mondhatod, hogy előbb lógatná fel magát, mint hogy bántson... de eddig azt se nézted ki belőle, hogy érzelmileg bántson, meg üvöltözzön veled. Az a pohártörés meg jobb, ha tudod, hogy az utolsó lépés a bántalmazás előtt. Hatszor is gondold meg, hogy ehhez visszamész-e.
Az már csak hab a tortán, hogy egy valamire való FÉRFI a nő mellé áll, ha valami baj van, és nem ellene fordul. Lehet magyarázni aggódással, meg félelemmel, bele lehet magyarázni sokmindent, de ez akkor is egy agresszív, unempatikus magatartás.
Gyorsan menj vissza, és kösd ki a játékát egy fához.
A fához tegyél vizet.
Ha még él, vissza fog menni a fához szag és beépített gps alapján, és mivel nem tudja elvinni onnan a játékát, ott fog maradni. A víz jól fog jönni neki(ha nem fagy be).
Csekkold naponta 2-3x a helyet, vegyél ki szabit.
Ezt a módszert ismernie kellene minden kutyatulajdonosnak.. már lehet, hogy messzire elbóklászott, rögtön kellett volna.
Ha a barátnőmet mindig tudom hol van, mit csinál, mindig el tudom érni, és most csak egész napra eltűnt volna, ugyanúgy pánikba estem volna. Még simán hívtam volna a rendőrséget is.
Tudod, ha valakinek te vagy a legfontosabb, akkor az nagyon tud aggódni. Viszont a barátod túlzásba vitte egy kicsit, örülnie kéne hogy jól vagy és nem volt semmi bajod.
Igazából jobban belegondolva most el el bizonytalanodom a vàlaszokat olvasva. De úgy vagyok vele,hogy ismerem őt! Nem bántana.
Köszönöm az ötletet. Mindennap megyek,keresni. Holnap ezt megcsinálom. VIZET hagytam ott két helyen is és tápot is szórtam el az úton. Amit rosszabb esetben is majd megeszik a vadak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!