Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észre fogja venni vajon, hogy eltűntem az életéből?
Fél éve sokat vagyunk együtt kialakult egy barátság extrákkal, de ő nem akar többet. Próbálkozik más csajoknál de sikertelenül. Vajon ha hirtelen nem fog tudni elérni sehol, mit fog reagálni? Egyántalán észre fogja venni?
Én már nem tudok így vele lenni, hogy többet akarok de ő úgymond kihasznál csak testileg.
Bocsi, de ez komoly? Mind1.
"Fél éve sokat vagyunk együtt kialakult egy barátság extrákkal"
"Én már nem tudok így vele lenni, hogy többet akarok de ő úgymond kihasznál csak testileg."
Eppen ezert nem kell belemenni ilyen hulyesegekbe, ugyanigy az egyejszakas kalandokba sem, mert elofordulhat, ahogy a te esetedben is, hogy elobb utobb valaki tobbet fog erezni.
Mivel engedted, hogy kihasznaljon a te szavaiddal elve testileg, mas lanyoknal probalkozik sikertelenul, stb. meg ezek utan is vagysz ra, akkor bocsi, de vess magadra.
Ilyen fiutol en nem akarnek semmit sem.
Mibol gondolod, hogy ha ilyen konnyen megkapott, kihasznalt, akkor komolyabb kapcsolatot is akarna?
Ne legyen igazam es nem bantasbol irom, de lehetne tobb eszetek is, bocsi.
Mar megtortent, tudsz belole tanulni, hogy maskor okosabb legyel.
SOHA ne engedd, hogy kihasznaljanak!
En inkabb rendes kapcsolatban lennek vagy semmilyenben, nem kellenek a felesleges lelki serulesek.
Szerintem felejtsd el, hagyd, majd lesz olyan PAROD, aki veled szeretne lenni es nem csak a tested miatt, senki sem potolhatatlan.
De te dontesed.
Azt szerintem te is tudod, hogy ha "eltűnsz az életéből", azt észre fogja venni. Az viszont, hogy mennyire fogsz neki hiányozni, mi nyilván nem tudjuk megmondani - azt te fél év után azért jobban érezheted, mint mi ismeretlenül.
Mi lenne a célod azzal, hogy nem mondod meg neki személyesen őszintén, hogy részedről vége (akár indoklással, akár anélkül, mert nem tartozol magyarázattal neki, hiszen ő egyértelművé tette, hogy nem akar tőled többet, mint "barátság extrákkal", hanem helyette csak eltűnsz úgy, hogy nem tudna elérni sehol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!