Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kitörölt az életéből, hogyan tovább?
Ő életem szerelme és nagyon nehezen bírom nélküle.
1 hónapja szakítottunk de azóta is minden nap csak sírok,folyamatosan a facebook-ját nézem.Minden nap egy szenvedés, mintha kitéptek volna belőlem egy darabot. Fekszek abban az ágyban ahol nem olyan rég még mellettem feküdt,éjjel nem tudok aludni,a munkámban nem tudok teljesíteni, éjjel nappal ő jár a fejemben. Képtelen vagyok más férfire nézni.
Nagyot hibáztam (teljesen lényegtelen de nem megcsalás vagy hazudozás) és nem hajlandó velem szóbaállni. 2 hete hívtam nem vette fel nekem elsőre, másodjára kitiltotta a számom. 1 hete írtam neki ,azóta sem bontja meg. Borzasztóan fáj hogy ennyire semmibe vesz,hogy ennyit jelentettem neki. Nem tudom mit csinálhatnék és mivel bizonyíthatnám be hogy én valóban szeretem Tudom hogy borzasztóan haragszik rám de eddig soha nem vett semmibe. És nem kérek olyan tanácsokat hogy hagyjam a fenébe, a szerelemért megéri legalább egyszer harcolni. Mindent meg akarok próbálni és csak a végsőkben feladni bármilyen szánalmasnak is tűnök mert el sem tudom képzelni mással az életem .
Fogadd el, törődj bele. Hagyd békén. Plusz, ne alázd már meg magad hogy így futsz, kuncsorogsz utána. Szánalmas. A szakítás fájdalmas dolog. De még senki nem halt bele. Te sem fogsz. Túllépsz rajta.
Adj magadnak 1 hetet. Sírj amennyit csak bírsz, egyél csokit, fagyit. Gyászold meg. Párszor idd le magad.
Ha letelt az 1 hét, menj el a barátaiddal, bulizz, ismerkedj, pasizz. Ez a legjobb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!