Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna, ha a barátnőd ennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a barátnőd ennyit enne?

Figyelt kérdés

Reggel egy virsli meg egy szelet kenyér, aztán péksüti (kettő), majd ebédre hús krumplival, zöldséggel (kis mennyiségben, de akkor is), majd semmi több.

Szóval, csupa egészségtelen kaja, és sok is egy napra.

Ha amugy nem kövér, átlagos alakja van, 2-3 kg lehet rajta plusz kb.

2017. nov. 23. 19:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

A hús egészségtelen? Ok. És a zöldség, aminek semmi íze manapság? Biztos a helyi gazdától származik mind, szeretetben nevelve és abszolút bio. Kit akarsz hülyére venni, kedves nem tudom hanyadik válaszoló.

Kérdező, ez neked sok? :D Igaz is, táplálkozzon fénnyel. Pf, mindenki tudja, hogy manapság az a trendi. Le vagytok maradva.

2017. nov. 23. 23:01
 22/27 anonim ***** válasza:
Én ennek a többszörösét eszem egy nap, párom néha megjegyzi, hogy annyit eszek mint egy fizikai munkát végző férfi, de nem zavarja. Néha engem zavar, hogy többet eszek mint ő. :D Én se vagyok kövér, 3-4 kiló felesleg van rajtam és ennyi. 25/N
2017. nov. 24. 08:21
 23/27 anonim ***** válasza:

>sok

Mihez képest sok? Sok neked, vagy sok öreganyámnak? Kizárólag az számít hogy neki sok-e. Azt írtad, nem hízik. Ha nem hízik, akkor nem sok.

Nem tűnik nagyon egészségtelennek az, amit felsoroltál. Ha nem hízik, akkor meg főleg rendben van.

Konkrétan a kérdésre válaszolva: nem zavarna. Ha nem hízik, miattam akármennyit ehet.

2017. nov. 24. 08:54
 24/27 anonim ***** válasza:

Szóval, csupa egészségtelen kaja, és sok is egy napra. - ez HOL sok?!

Jézusom, kérlek hagyd el a lányt az Ő érdekében, és ne csinálj belőle egy anorexiás csontvázat!

2017. nov. 24. 11:23
 25/27 anonim ***** válasza:
En ennel kevesebbet eszem es ettem. Akkor az volt a baj. Ha ennyit vagy egyszer kétszer tobbet, akkor " el fogsz hízni"... egyel annyit, amennyi neked jo es kell a szervezeteknek. En napi fizikai melo mellett nem eszem ugyan ennyit sem, de nem egyforma az emberek gyomorkapacitasa:)
2017. nov. 24. 12:44
 26/27 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy kérdező.
2017. nov. 25. 09:42
 27/27 anonim ***** válasza:
Közöm nincs hozzá, mit és mennyit eszik a párom.
2017. nov. 25. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!