Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a barátnőd ennyit enne?
Reggel egy virsli meg egy szelet kenyér, aztán péksüti (kettő), majd ebédre hús krumplival, zöldséggel (kis mennyiségben, de akkor is), majd semmi több.
Szóval, csupa egészségtelen kaja, és sok is egy napra.
Ha amugy nem kövér, átlagos alakja van, 2-3 kg lehet rajta plusz kb.
"(kis mennyiségben, de akkor is)"
Ezt kifejtenéd egy kicsit bővebben?
Nem tudjuk az adagjait.
Ha megeszik egy virslit egy hatalmas szelet kenyérrel, amit ő vág a friss fehér kenyérből, egy óriás tányért pakol meg ebédre, a péksütijei meg szintén hegynyiek, bőven lehet, hogy nem éhezik meg reggelik.
Egyébként engem nem zavarna, bár furcsa lehet, ha csak az egyik fél vacsorázik.
Mig nem olvastam el a válaszokat, kezdtem azt hinni, hogy ez a normális és én túlzásba viszem az evést... de hát ez tényleg nagyon kevés! Mi az az egy virsli? Na jó, ez egészségtelen, de nagyon kevés. Illetve nem hiszem, hogy minden nap ez megy. Ebédre a hús krumplival oké, de nem lehet, hogy sose eszik levest.
Szerintem a reggelit váltsa fel valami normálisra, müzlire vagy hasonló, ebédre egyen rendesen levest és másodikat, vacsorára is egyen valamit.
Ez nem a kajától nem egészséges, hanem hogy teljesen rendszertelen és kevés!
ki ne egyen a vagyonodból..
és mit eszel te?
féldisznót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!