Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a barátnőd nem lenne hajlandó egészségesen étkezni?
Ha ugyanúgy megenné a tejtermékeket, krumplit, a kenyeret, sőt, a fehérkenyeret és a péksüteményt is.
Illetve kávét cukorral, ritkábban még csokoládét is, szóval mindent, ami egészségtelen.
(Jó, gyorskaját és üdítőket pont nem).
Tegyük fel, hogy vékony, de nem ´média-sovány´ testalkatú. Edzeni nem jár, de mindenhová gyalog megy.
Barátnőm még szarabbul eszik, de szerencsére valamiért vékony alkatú.
Én nem eszek extrém egészségesen, de főleg húst, zöldséget, gyümölcsöket, magvakat eszek nagyrészt.
Viszont amiért nem ba szogatom barátnőmet emiatt, az az hogy kb ilyen teste van:
Ha egyszer elhízna, úgy is szólnék neki és persze én is ugyanezt elvárom tőle.
A krumpli pedig egészséges. Nem diétás, de egészséges.
A tejtermékekkel semmi baj. Egyedül annak okoznak gondot, akik érzékenyek a laktózra. (Ugyanilyen a glutén, az is csak azoknak rossz, akik érzékenyek rá.)
Ne haragudj, de amit írsz, az tarthatatlan. Jó, oké, van akinek a vegán étrend is megy, de sokan ájuldoznak is tőle. :"D
21/L
a csoki am egészséges. Szóval bocs, de ez már itt hibás. A cukor meg kell a szervezetednek. A baj ott van, ha ez mind mértéktelenséggel párosul.
én attól kapnék agyf_szt ha ezeket nem enné meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!