Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hulyenek néz, mert nem vagyok hajlandó semmit mondó filozofikus eszmefutattasokat folytatni a kedvenc konyveiben leirott szövegrol?
Leírom a választ, ami bár bunkó, de talán érdemes megfontolni. Kis allegória
Ki nem sz*rja le? De nem csak a kérdésedet, a nyűgödet is. Vagy azt aki ilyesmiket gondol.
Nem tudom miért furcsa ez számodra, én szoktam cikkeket mutogatni a barátaimnak.. ők is nekem. Ha nem értünk egyet, csak akkor beszélünk róla.
Fogalmam sincs mi a téma, de ha nem érdekel, vagy úgy érzed nem tudsz eleget róla, attól még nem vagy buta. Én dobnám a pasim, ha úgy érezném akármilyen téren lekezelő velem.
Hát kérlek, ennek azért van egy egyszerű megoldása: villantsál valamit, oszt akkor nem leszel butának tartva.
(Mert hát egy kétszavas "reakcióból" nekem is az jönne le, hogy a párom egy sűtthal - legalábbis abban a témakörben! Ami persze nem égő, de ha sűrűn ismétlődik...)
A másik, hogy neki is illene figyelembe vennie, hogy te mihez vonzódsz, nem csak a saját dolgait rád erőszakolni - mert ez a "nekemeztetszikteháterrőlkellbeszélni" c. hozzáállás eléggé narcisztikus-egoista dolog.
Szóval csak akkor hagyd kiselőadást tartani, ha cserébe ő is vevő a te kedvenceidről tartott eszmefuttatásokra.
Hááát,a stílusodon látszik,hogy nem a PhD-ra gyúrsz a Debreceni Egyetemen,már ne haragudj.
Nem is az ékezethiány a legfőbb probléma-bár kultúrember törekedjen arra is-,hanem,hogy nem egy,nem két szót úgy írtál le fosul,ahogy van.Mondjuk a chates rövidítésektől fórumhozzászólásokban is szívfxszt kapok,de te még azt se bírod leírni,hogy hál' Istennek.
Ettől függetlenül úgy gondolom,hogy ha így van,ahogy leírtad,nem szép a párodtól,hogy így a földbe döngöl.Nem fogadja el,hogy te nem szeretsz ilyen eszmefuttatásokba belemenni,ami nem baj,csak ha párkapcsolati szinten ez az igénye,miért pont Téged választott?Én ezt megkérdezném tőle,minden csesztetés nélkl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!