Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hulyenek néz, mert nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hulyenek néz, mert nem vagyok hajlandó semmit mondó filozofikus eszmefutattasokat folytatni a kedvenc konyveiben leirott szövegrol?

Figyelt kérdés
Megesik, hogy felolvas nekem a könyveiből egy oldalt, hogy mondjak rola véleményt. Nos, ha annyira erdekelne amirol olvas...de nem erdekel. En nem traktalok ol.senkit az ilyen dolgaimmal, es ki van akadva h en nem vagyok hajlandó vele eszmet futtatni. Múltkor halistennek csak mesélt róla, hogy mit olvasott, mondtam egy ket szot,erre benyögi, hogy akkor lehet velem csak ertekezni ezekrol, ha egyszeruen fogalmaz. Mintha amugy nem ertenem a könyvet..teljesen hulyenek nez szerintem, es saját magat pedig dicsőíti, hogy o ilyeneket olvas. Ki vagyok akadva, hogy igy lenez es butanak tart.
2017. júl. 14. 20:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A kérdező nem szokott olvasni. Írta.
2017. júl. 15. 23:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Tanulság: nem illesz össze a bölcsészekkel.

Majd egyszer levonod.

2017. júl. 15. 23:41
 13/15 A kérdező kommentje:
Pl. A foszereplo nagyon erzelmes, es lesz egy baratja, aki inkabb tudatos. Es igy kiegeszitik egymast. Errol kellett volna valami nagy dolgot mondanom. Valami velemenyt var ilyenkor. Es magasroptu eszmefuttatast. De ez kb olyan szint, mintha azt mondanam hogy leultem ma egy fotelbe.mondj velemenyt!
2017. júl. 15. 23:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Tudod, nem azzal van a gond, hogy olvasol vagy sem hanem hogy van-e véleményed dolgokról vagy sem. És ne érts félre, nincs baj veled, csak nem illetek össze. Ennyi.
2017. júl. 16. 01:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem illetek össze, ez egyértelmű. De ne bántsd amiatt, mert ő ilyen, ő nem rosszabb nálad, csak másabb. Vagy elfogadod ezt, vagy szakítasz és nem húzzátok egymás idejét ezzel a kapcsolattal, hanem mindketten kerestek hozzátok illőt, és akkor neked sem kell olyan agymunkát végezni, amihez nincs affinitásod, és ő is annyit beszélgethet majd egy hozzá hasonlóval a könyvekről, amennyit akar.
2017. júl. 16. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!