Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm miért nem akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm miért nem akarja szerinted velem megnézni velem a kedvenc filmjeimet, miközben én minden fost megnézek vele?

Figyelt kérdés

Én inkább a komolyabb filmeket szeretem, amik drámai erejűek vagy van valamilyen (akár mögöttes) mondanivalójuk. A barátnőm a leggagyibb vígjátékokat, horrorokat vagy akciófilmeket vagy romantikus fosokat nézi csak. Az előbbi három kategóriában is léteznek jó filmek, de ő lehetőleg mindig a legrosszabbakat választja magának és azokat élvezi. Én aztán mindig végig is nézem őket vele, ő pedig ha berakunk egy filmet, amit én szeretek, akkor 10 perc után azt mondja hogy nem tetszik neki, kimegy a szobából mást csinálni, elkezd telefonozni vagy hasonlók.

Mi a fasz?

2016. okt. 10. 10:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%
Nincs veled egy szellemi színvonalon, úgy tűnik...
2016. okt. 10. 11:01
 2/17 anonim ***** válasza:
42%

Ahogy az első is írta.

Én nem akarok rosszat mondani a barátnődről, de szerintem aki a leggagyibb vígjátékokat szereti, az nincs túl magas szellemi szinten.

2016. okt. 10. 11:13
 3/17 A kérdező kommentje:

"velem megnézni velem"

Bocs a hibáért, elírtam.

1-2.

Az élet legtöbb területén nincs konfliktusunk, de ez annyira zavaró. Rosszul választottam szerintetek?

2016. okt. 10. 11:15
 4/17 anonim ***** válasza:
65%
2-es, te se lehetsz azon, ha másokat ez alapján ítélsz meg! Inkább nézek egy jó vígjátékot, mint egy zombis fhost.
2016. okt. 10. 11:30
 5/17 anonim ***** válasza:
96%

Neked sem tart revolvert a fejedhez, hogy nézd meg vele azokat a szarokat... legközelebb te is csináld ezt, meg szervezzetek másfajta programokat.

Mondjuk egy ideális kapcsolatban nincs ekkora ízlésbeli különbség a két fél között. Max. pici kilengések vannak, na ekkor van a kompromisszum (hogy néhány válogatott romantikus komédiát megnéz velem a párom, és akkor én is megnézek vele pár háborús filmet).

2016. okt. 10. 11:50
 6/17 anonim ***** válasza:
83%

Bolhából elefánt...

Nem mártírkodik a barátnőd úgy, mint te, ha valami nem teszik neki, nem nézi. Ennyi.

Nehogy már a közös tévézés legyen a legfontosabb program, amin a kapcsolat sikere múlik!

Basszus, hát most hol itt a gond azzal, ahogy a csaj viselkedik?! Szerintem inkább a te készülékedben van a hiba, ha végigszenveded mellette ezeket a gagyikat, és közben azt hiszed, hogy most valami baromi nagy áldozatot hoztál a csajért.

Pl. a férjem szeret focit nézni, én meg semmi értelmét nem látom a dolognak.

Ő nézze, nem tartja vissza senki. Közben én elvagyok magamban, vagy hozzábújok, és olvasok egy könyvet, ami érdekel.

Nekem bejönnek a fantasy filmek, őt a világból ki lehet vele kergetni. A Trónok harcát akkor néztem, mikor egyedül voltam itthon, vagy ő addig bütykölt valamit.

Nem vagyunk összekötve, és szerencsére nem kötelező mindent együtt csinálni. Sőt, megváltozni és teljesen átalakulni sem fogunk azért, mert szeretjük egymást és együtt élünk.

Szerintem pont akkor van gebasz, ha valaki annyi időre nem tudja magát egyedül jól érezni, amíg a másik az őt érdeklő dologgal foglalkozik.

2016. okt. 10. 12:00
 7/17 A kérdező kommentje:

6:

Köszi az értelmes választ. Az én fejemben az él, hogy ha két ember összeillik, akkor azért egyforma az ízlésük filmekben is.

Ezt látom a szüleimnél, nagyszüleimnél, barátok párkapcsolataiban, de még a barátnőm szüleinél is. Lehetnek eltérések oké, mert nincs két ember aki minden filmről pont ugyanazt gondolná, de én csak adtam egy esélyt annak, hogy hátha megtetszenek az ő filmjei is. Mondom, nem vagyok ellensége egy valóban minőségi horrorfilmnek vagy vígjátéknak, de ő a legalja legalját szereti mindenből, amik (csak példaképp mondom) IMDB-n is max 5-6 körül vannak, vagy még az alatt is legtöbbször.

Az élet sok területén jóravaló lánynak tűnik, de ezt a kulturális különbséget (nem tudok máshogy hivatkozni rá) nem tudom hová tenni most.

2016. okt. 10. 12:02
 8/17 A kérdező kommentje:

Elnézést, a 7-es választ az 5-ösnek címeztem.

6: (Most már tényleg a hatosnak):

Nem sportról beszélek, hanem filmekről. És azoknak is lehetőleg a témaköreiről. Filmek: Olyan mintha mindketten szeretnétek a focit, de az egyikőtök a legjobb európai bajnokságokat nézné, a másik pedig a legutolsó megyei ligás meccseket.

Azért tartom fontosnak ezt, mert én nagyon sok gondolatot nyertem filmekből. Tanítottak, segítettek az életben, új dolgokra jöttem rá miattuk és magas szintenek gondolkoztattak el. És ha azt látom, hogy őt nem érdeklik az ilyen gondolatok, nem szeret elgondolkozni az életen, nem szeret komoly dolgokkal foglalkozni ami túlmutat rajtunk, akkor úgy érzem hogy nem értjük meg egymást egy nagyon fontos dologban az életben.

Mintha egy pár egyik tagja arról gondolkozna, hogy mi legyen a holnapi szendvicsre a feltét, a másik meg azon hogy mi értelme van az életünknek itt ezen a bolygón, ebben az univerzumban. Remélem érted a különbséget. Mert én most így érzek emiatt.

2016. okt. 10. 12:07
 9/17 anonim ***** válasza:
96%

Na, azért ez is elég sznobizmus, az IMDB rating alapján fikázni filmeket :D. Sok olyan filmet láttam, amit a maga kategóriájában remeknek tartottam, de már a műfaja miatt (pl. vígjáték) sem tud gyakran 6 fölé menni, mert jön pár kultúrsznob, aki lehúzza azért, mert "gyáj, nincs benne üzenet meg mondanivaló meg különleges cinematográfia". Vagy ami azért érint meg, mert átéltem hasonlót, és tudom, mennyire igazi, de más meg nem élte át ugyanazt, és neki meg uncsi.

Amúgy meg mindenki másra használja a filmezést, filmnézést. Én nem ítélem azt el, aki csak egy 2 órát akar, amikor nem kell használnia az agysejtjeit, meg gondolkodnia, amikor egész nap azt kell, és elfáradt (mondom úgy, hogy én kedvenc filmjeim is a komolyabbak).

2016. okt. 10. 12:12
 10/17 anonim ***** válasza:
78%
Jézusom, hátha te azért gondolkodsz el a kapcsolatotokon, mert nem egyezik a filmes ízlésetek, akkor azt a lányt csak sajnálni tudom.....Talán szakíts vele, hátha talál magának egy FÉRFIT, aki tudja, mik az igazán fontos dolgok az életben. (Nem a kib@s*ott filmnézés, ennyit elárulok).
2016. okt. 10. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!