Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm miért nem akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm miért nem akarja szerinted velem megnézni velem a kedvenc filmjeimet, miközben én minden fost megnézek vele?

Figyelt kérdés

Én inkább a komolyabb filmeket szeretem, amik drámai erejűek vagy van valamilyen (akár mögöttes) mondanivalójuk. A barátnőm a leggagyibb vígjátékokat, horrorokat vagy akciófilmeket vagy romantikus fosokat nézi csak. Az előbbi három kategóriában is léteznek jó filmek, de ő lehetőleg mindig a legrosszabbakat választja magának és azokat élvezi. Én aztán mindig végig is nézem őket vele, ő pedig ha berakunk egy filmet, amit én szeretek, akkor 10 perc után azt mondja hogy nem tetszik neki, kimegy a szobából mást csinálni, elkezd telefonozni vagy hasonlók.

Mi a fasz?

2016. okt. 10. 10:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
25%

Basszus én nem értem az itteni válaszolókat. Miért a kérdezőt fikázzátok? Máskor meg az lenne a baj, ha nem nézne meg a barátnője kedvéért valami szr filmet! Írom ezt nőként.

Nem azzal van a baj, hogy nem szereti a te filmjeidet, hanem hogy ennyi kompromisszumra nem képes miattad.

2016. okt. 10. 12:40
 12/17 Költőnő? ***** válasza:
Ez legyen a legnagyobb probléma, ha egyébként minden ok. Nézzetek külön és kész.
2016. okt. 10. 12:50
 13/17 anonim ***** válasza:
90%

1. Tisztelem annyira a párom, hogy nem minősítem "fos"-nak, meg "szar"-nak az ízlését. Akkor sem, ha nem tetszik, amit néz.

2. A párommal részben eltér, részben egyezik az ízlésünk filmek terén. A megoldás: keresünk olyan filmeket, amiket mindketten szeretnénk megnézni, és ezeket közösen nézzük. Amit pedig a másik nem szeret, azt nem erőltetjük egymásra: nézzük külön-külön. Így a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.

3. A sikeres párkapcsolathoz ugyanis legalább annyira (ha nem jobban) szükség van egymás kölcsönös tiszteletben tartására, toleranciára és kompromisszumokra, mint a hasonló ízlésre. Az semmiképpen nem működik, hogy te a saját értékrendedet kikiáltod etalonnak, és a párodat annak próbálod megfeleltetni. Ilyen alapon ő is elvárhatná, hogy az ő ízlése legyen számodra is mérvadó. Ha neked fontos, hogy a párod ugyanazokat a filmeket szeresse, amiket te, miért nem választottál olyan társat, aki ilyen? Ez az ön- és emberismeret hiányosságaira vall! Mindenkinek tisztában kellene lennie, hogy mit vár el egy párkapcsolatban. Tisztában lenni azzal, hogy mi az, ami igazán fontos számunkra és amiről nem tudunk lemondani, és mi az, aminek a hiányával együtt tudunk élni. Előbbiekhez feltétlenül ragaszkodni a párválasztásnál, utóbbiak esetében toleranciát gyakorolni. EZ a jól működő párkapcsolat titka.

2016. okt. 10. 13:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, mindenkinek más az érdeklődési köre.

Ne várd el valakitől aki nem szokott/ vagy csak néha néha filmeket nézni,hogy érdekleje egy komolyabb ne adj isten elvontabb film...mert ilyen nincs vagy nagyon ritka.

A legjobb megoldás,ha inkább nem filmeztek együtt.

Én pl imádom a filmeket nézni és tutira kikészülnék ha leülnék egy jó filmet megnézni a párommal ő meg elkezdené nyomkodni a telefont meg ki-be mászkálna.

De szerencsére nincs így :D

25L

2016. okt. 10. 14:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi nagyjából ugyanazt szeretjük. Én is megnézek szinte mindent a párommal és ő is velem a romantikus filmeket. Mondjuk ha ez ekkora áldozattal járna mint nálad a barátnőd filmjei, akkor inkább azt mondaná, hogy ne nézze. Nem tudom, hogy a barátnődnek sza.r nagyon az ízlése vagy te vagy túl elvont. Mi is szeretjük az elgondolkodtató filmeket, de láttunk már olyan fos filmeket amiket nagyon elgondolkodtatónak szántak de borzalmas volt. Ez olyan mint a könyvek, de nem lehet mindig Háború és békét olvasni. Néha kell valami könnyedebb. Talán ha mondanál egy-két példát, akkor könnyebb lenne. Így nehéz eldönteni. Egyébként valószínűleg az egész kapcsolatotokra kihat ez a probléma. Lehet hogy te egyfolytában az élet nagy kérdéseire gondolsz de attól még valakinek ki kell találni azt is, hogy mi legyen a feltét a szendvicsen. Vagy az is lehet hogy te teljesen normális vagy a barátnőd meg ízlésficamos. Épp ezért nem is értem hogy jöttetek össze? Pont az ilyenek miatt gondolom hülyeségnek hogy az ellentétek vonzzák egymást.
2016. okt. 10. 15:34
 16/17 Sunshinedoll ***** válasza:

Kérdezd meg tőle. A barátnőd, nem? :D

Mondjuk én se szívesen filmeznék veled, egy arrogáns kultúrsznob p-csnek tűnsz.

2016. okt. 10. 17:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Ne nézz meg vele minden fost :D Állj fel te is, és csinálj mást.
2016. okt. 11. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!