Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a barátnőd nem lenne hajlandó egészségesen étkezni?
Ha ugyanúgy megenné a tejtermékeket, krumplit, a kenyeret, sőt, a fehérkenyeret és a péksüteményt is.
Illetve kávét cukorral, ritkábban még csokoládét is, szóval mindent, ami egészségtelen.
(Jó, gyorskaját és üdítőket pont nem).
Tegyük fel, hogy vékony, de nem ´média-sovány´ testalkatú. Edzeni nem jár, de mindenhová gyalog megy.
A helyedben azonnal elhagynám.
Hadd találjon normális pasit.
Hát öcsém pedig ezekkel a kajákkal nincs semmi baj. Ha nem tetszik hogy ilyeneket eszik, akkor hagyd békén őt. Jobb lesz neki nélküled :D
25/F
Tutti dobnám a pasit, ha csak rossz pillantást vetne arra, hogy azt eszem, amit.
Nem függőség, meg sem látszik rajtam, amíg a vércukrom rendben van és tudok szaladni a busz után, semmi joga beleszólni az étkezésembe.
Az meg nem érdekel, hogy mennyire szálkás az izomzatom, vagy le tudok e futni egy félmaratont.
Négy esetet tartanék valószínűnek. Vagy ki vagy nem vagy szarja vagy le.
31/f
Az rendben van, hogy valakit nem zavar, ha a másik ilyeneket eszik, mert nem fontos neki ez a téma. De ahhoz hogy jön bárki is, hogy leszólja azt, aki egészségtudatosan étkezik, szektának nyilvánítsa, és pont ezért rekessze ki?
Én sem eszem már szinte semmi fehérlisztből készült dolgot, nagyon agyoncukrozott ételeket sem, kerülöm a cukrot, ahol tudom (csak a kávét iszom cukorral). Nem főzök napraforgóolajjal, és kerülöm az olyan késztermékeket, amikben pálmazsír, meg egyéb mocskok vannak. Tejtermékek közül csak a tejszínt, tejfölt és a zsíros fajta joghurtot kerülöm, de ezek beleférnek mértékkel, zsírszegény tejet, sajtot, joghurtot minden nap fogyasztok (nem tudom, mi a baja a kérdezőnek generálisan a tejtermékekkel). A krumplival sincs gond.
Alkalomadtán (1-2 hetente) eszem én is egészségtelen/olajos/cukros dolgokat, de miért lenne lenézendő, aki a mindennapokban ezt többnyire elkerüli? Meg mi az, hogy akkor mi a fenét egyen? Ezeken kívül szerintetek nem létezik egy vagon FINOM kaja?
Istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!