Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnád, ha a barátnőd plasztikáztatni szeretne?
Nem szeretnék saját képet feltenni, a lényeg átjön így is.
Gyerekkorom óta utálom az orrom, túl nagy, mint egy krumpli. Ráadásul szemüveges vagyok, ami kb "kettévágja" az orrom, és még nagyobb lesz tőle.
Ilyen kb:
Illetve a szám. A formája szép, de csak addig telt, ameddig hidratálva van, fél órával ajakápolás után összeaszad.
Ilyen alapból:
Ilyen némi trükkel (és szeretném, ha mindig ilyen lenne):
Emgem speciel nem érdekelne.
De ez a plasztikázás olyan mint a lavina.
Kicsivel kezdődik aztan már Jackson lesz belőle.
Nem tudom kérlek, de szerintem hótt randa az alapjáraton is textúrátlanra töltött/sminkelt száj.
Olyan khmm... felheccölt majompna kinézete van, no.
Dehogy fogadnám.
Attól még mert összejöttem vele, nem engedem neki, hogy elrondítsa magát.
Én is formában tartom magam, ennyit csak elvarhatok.
Nokent oda adnam a kisujjam az orrodert es a szadert. :D
Nem azt mondom, hogy minden vagyam plasztikaztatni, annyira gaz, mert egyaltalan nem. Csak pont az olyanok tetszenek, ami neked van. :)
Csak hogy lasd, egyaltalan semmi baj ezekkel a reszekkel, az osszeko a fontos kulonben is. Senki nem fog csak az miatt nem osszejonni veled , mert ilyen-olyan-amolyan a szemed/ szad/ orrod/ fuled.
Ha valakinek nem tetszet , akkor az az egesz arcodra fog vonatkozni.
Kulonben sem garantalja az eg vilagon semmi, hogy az uj testreszeid padszolni fognak hozzad es szep leszel veluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!