Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnád, hogy a párod nagyon jóban van az exével?
Pár napja voltam nála, amikoris átjött az exe. Az egész családja úgy kezelte, mintha családtag lenne.
Aztán az anyja mondta, hogy ő amúgy x exe, nem tudom, mondta-e. Meg hogy mennyire jól el szoktak beszélgetni, stb.
Ez nekem nagyon furcsa, hogy akivel járt, csókolta, szexeltek, az ennyit van ott náluk, és ennyire jóban vannak. (én is jóban vagyok pár exemmel, de nem találkoznék velük, mert rossz vége lenne..)
amennyiben közös megegyezés után szakítottak, akkor ebben nincsen semmi.
bár elfogadnám-e... muszáj lenne, de nem tudok vele mit csinálni. mindenképp hangoztatnám, hogy nekem ez nem tetszik.
exanyósommal mai napig jóban vagyunk...
más kérdés, ha én nem ismerem az új lányt, nem vagyunk jóban nem megyek akkor oda, mikor ő is ott van
hát nem tudom...
oké h családi meg minden, de én sehová nem állítok oda úgy, h nem szólok előtte...
ok, ez mondjuk én vagyok.
figyelj, ezt neked kell érezned, h úgy kötődik-e még hozzá, de az önmagában még h jóban vannak semmire nem utal.
én,utolsó exem mind a mai napig szeretem és nem keresem a társaságát. Épp ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!