Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan lánnyal, aki az exével nagyon jó barátságban van?
Attól függ, hogy milyen gyakran találkoznak, főként kettesben vagy inkább társaságban. Attól is függ, hogy mennyi ideje nincsenek együtt.
Ha csak most szakítottak nemrég, akkor nyilván még nem tiszta a helyzet. De ha már régen szakítottak, és azóta nem kezdték újra, akkor nem hiszem, hogy pont akkor akarna visszatérni hozzá, amikor már van barátja is.
Nekem van olyan barátnőm, aki baráti kapcsolatban maradt a volt párjával, azóta már mindkettejüknek van új kapcsolata, de jóban vannak, és együtt, 4-esben is el szoktak járni ide-oda.
Engem tuti, hogy zavarna. Mivel az ex szó jelentése az, hogy már nincs, csak a múlt, ezért nem tartom helyesnek, ha valaki találkozgat a múltbéli párjával.
Azzal nincs semmi gond, ha jóban maradnak bizonyos határok között, esetleg néha megkérdezik egymástól hogy vagy stb. de ennyi.
Nekem a volt párommal semmi bajom, de nem tartom szükségesnek, hogy kommunikáljunk, mindenki foglalkozzon a saját párjával. Ezt a páromtól is elvárom, nála egy kivétel van, a gyermeke édesanyja, akivel a kislány miatt beszél ha szükséges, de ez természetes.
27L
Voltam már ilyen helyzetben. Vegyesek a tapasztalataim...
A párom jóba maradt a volt barátnőjével, miután szakítottak. Három évig voltak együtt, ellaposodott a kapcsolat, az utolsó hónapokban nem is voltak együtt már. A lényeg, hogy békében váltak el, aztán mi összejöttünk. A párom megkérdezte a kapcsolatunk legelején, hogy ugye nem zavar, hogy megmarad a barátság közöttük, mert mégiscsak három évig voltak együtt. Akkor azt mondtam nem zavar, de ezt később nagyon megbántam. (Habár szögezzük le, az elején tényleg nem zavart, csak másképp alakultak a dolgok, mint terveztem)
A lényeg az, hogy hiába váltak el békésen, hónapig nem találkoztak, a lány pedig ez idő alatt végig szingli volt, és rájött, hogy fúh hát neki élete szerelme volt a párom... (Személy szerint azt gondolom, hogy csak a büszkesége nem engedte tovább lépni, hiszen a párommal boldog párkapcsolatban vagyunk, sosem keresi a srác, míg ő magányos, folyton írogat neki facebookon, de a párom nem válaszolgat neki, csak ha tényleg fontos dologról van szó)
Igazából nem gondolom már azt, hogy a lánynak bármi esélye is lehetett volna arra, hogy visszakaparintsa a páromat, de akkoriban, amikor folyton írt neki, azért rendesen bennem volt a félsz, hiszen mégiscsak 3 évig voltak együtt.
Sokszor felhúztam magam, volt egy konkrét helyzet, ami kimondottan megmaradt, mégpedig: Játszottam a párom telefonján, miközben ő cigit töltött, és ha írnak neki facebookon üzenetet, a képernyő felső sávjában megjelenik a szöveg. Akaratlanul odanéztem, és az állt benne: "Szia Cicu, mi újság? <3 " Nagyon kiakadtam, de próbáltam nem mutatni, csak sokat mondóan felolvastam az üzenetet, de párom nem foglalkozott vele.
Összegezve: Az én helyzetem szerencsés volt, hiszen a párom tényleg nem akart már semmit az exétől, annak ellenére, hogy az foggal körömmel próbálta visszaszerezni. De nem minden helyzet ilyen szerencsés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!