Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim beszél az exével és el is titkolja! Aggódnom kéne?
Nem az. A baj, hogy beszélget vele, hanem hogy ezt titkolja..,az viszont kimondottan baj...(függetlenül attól, hogy megcsalne-e vagy sem)
ne húzd a beszélgetést
Én ugyan nem 3 éves kapcsolatban voltam akkor, hanem csak egy pár hónaposban, viszont leírom, hogy nekem akkor milyen tapasztalatom volt.
Szóval együtt jártam egy sráccal, akinek lett egy új telefonja. A legjobb barátnőm megnézte a telefonját, kíváncsi volt rá, hogy milyen, meg mit tud a telefon, de hát ugye az én kedves barátnőm nem bírta ki, hogy ne kukkantson bele az üzenetekbe és kiderült, hogy néhány sms-t váltott az akkori barátom a volt barátnőjével. És hát ugye titkolta, nem mondta el. Ha a barátnőm akkor nem kukkantja meg az sms-eket, lehet ki sem derült volna. Elmondta, hogy miért sms-eztek, de mondjuk úgy, hogy nem igazán bíztam meg benne, sok vitánk is volt, szakítottunk is. Ennek már több, mint 8 éve amúgy. Akkor még én is csak 18 éves voltam. És amúgy ez a bizonyos exem, ahogy mi szakítottunk anno, pár hónapra rá összejött újra a volt barátnőjével és azóta is együtt vannak, még most is.:)
Szóval lehet gáz, de az is lehet, hogy odament kávézni és pár szót beszélt a volt barátnőjével. És lehet csak azért titkolta, mert nem jelentett neki semmit és nem akarta, hogy feleslegesen balhé legyen köztetek. Mert ha elmondja, lehet hogy hajba kaptok, pedig nem is volt rá ok. Csak simán pár szót váltottak és ennyi. De hát így meg, hogy kiderült, így meg még rosszabbul jött ki a dologból.
De inkább ezt beszéld meg vele!
Mert nem ez váltotta ki belőled a bizalmatlanságot, hogy beszéltek, hanem hogy eltitkolta. És ezért nem kövezhet meg téged, mert ezzel adott neked okot a bizalmatlanságra, hogy eltitkolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!