Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódnom kellene, vagy mit tegyek?
a barátomra egy korounkbeli lány erősen kezd rányomulni.
Ez engem annyira zavar. nevezzük katának. kata régebbről ismeri kristofot, mint én, de csak néhány hete mozdult rá.. elvállalja az ő munkarészét is, állandóan a kedvében próbál lenni, játssza magát, ha együtt vagyunk folyton les, olyan vágyakozva, mintha a helyemben akarna lenni.
szeretnék nem ok nélkül haragudni ré de kata annyira fel tud idegesíteni..
kristof az utóbbi időben folyton azt mondja hogy egyedül a katát bírja a csapatában, mindenki más gyökér lány (visszakérdeztem hogy ja, akkor én is gyökér vagyok szerinte? nem, én nem vagyok az...kérdés hogy meddig....mert amikor megharagszik rám mert olyat mondok ami neki nem tetszik akkor máris olyan vagyok mint a többi lány.) meg hogy a kata adott neki ebédet, meg hogy a katával meddig beszélgettek
b* ilyenkor annyira gyűlölöm. nem is veszi észre hogy engem ez zavar. ?!
nagyon remélem hogy kata csak munkatársa kristófnak, de erről hogy bizonyosodhatnék meg? kissé elvont a barátom olyan művészlélek, álmodozó. a legutóbb azzal bántott meg( már egy hete volt de még friss és fájdalmas) hogy amikor összejöttünk, sokszor a volt barátnőjén gondolkodott. meg még sokáig. volt hogy nála aludtam és akkor is sokszor csak a volt barátnőjére gondolt. hát szerintetek ez hogy esett nekem? :"( meglepett, és ez mindig motoszkál bennem, hogy mire gondolhat amig velem van??
:(
kérlek segítsetek
azért mert szeretem.
és az a kárdás hogy ő mit akar
én tudom hogy mit akarok
érted?
titeket nem bánt ez a probléma, látom.
már engem sem annyira mint 10 perce, de azért szeretnék válaszokat kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!