Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titokban abortuszra menni megbocsáthatatlan lenne nektek?
Figyelt kérdés
Teherbe estem a páromtól. Tudom, oda kellett volna figyelnem,most az egyszer nem figyeltünk oda és besikeredett. Nem szeretném megtartani,még csak 20 vagyok. Ha a páromnak mondanám,valószínűleg rá akarna beszélni,hogy tartsam meg. Ő már van abban a korban és anyagi helyzetben,hogy ez nem okozna neki gondot. Én viszont így se vállalnám. Szeretnék gyereket,de csak később. Épp eléggé utálom magam most emiatt,és ha a párom megtudná,úgy érzem,hogy nagyot esnék a szemében. Másrészt fogalmam sincs hogy tudnám ezt eltitkolni,lelkileg már most kivagyok. És testileg se egy kis dolog... Mit tegyek?
Gond nélkül öltem meg magamnál "alacsonyabb" létformát amikor úgy adódott, csirkét étkezési céllal vagy éppen nyestet kutyatámadás után vagy éppen macskát gázolás után, mert belefért az erkölcsi normáimba, de amikor olyat találtam, ami menthető, bizony segítséget nyújtottam neki. A kérdezőnek kell tudnia, hogy mi fér bele az erkölcsi normáiba, ha ezt a döntést egyedül kívánja meghozni, mert a döntéséért neki lesz kutya kötelessége a következményeket, erkölcsi terhet viselni. Remélem úgy döntesz, hogy megmaradsz önmagadnak.
31/f
2017. nov. 22. 18:36
32/54 anonim válasza:
Ha kiderülne, azonnal elhagynálak - ha épp terhes vagy a várt gyerekkel, akkor is.
2017. nov. 22. 18:50
33/54 anonim válasza:
Figyelj! Ez a te tested, a te életed, a te döntésed. Mindenképp mondd el a párodnak, joga van tudni. Arra nem kötelezhet, hogy megszüld a gyereket, de ha ez később kiderül akkor valóban nagyot fog csalódni benned. Legyél őszinte!
2017. nov. 22. 18:51
34/54 anonim válasza:
Csak hogy a magzat nem alacsonyabb létforma ezért nem lehet összehasonlítani egy csirkével. Igaz hogy magatehetetlen és kiszolgáltatott de attól még emberi lény és érez fájdalmat és félelmet is.
2017. nov. 22. 18:59
35/54 anonim válasza:
#34. Félreértesz. Tisztában vagyok vele, azokra írtam reakciónak, akik azt emelik ki, hogy a magzat milyen fejlettségi szinten áll egy már megszületett emberhez képest. Én a meg nem született embert is emberszámba veszem, mert voltaképpen az is.
31/f
2017. nov. 22. 19:01
36/54 anonim válasza:
Ez a gyerek az övé is. Nyilván joga van tudni róla, ez egyértelmű. Ha előlem eltitkolnád és titokban végrehajtanád, a lábad nem érné a földet a pofonomtól. És természetesen nem maradnék olyan nővel aki megölte a gyerekemet.
2017. nov. 22. 19:33
37/54 anonim válasza:
Hidd el, sokkal könnyebben megbocsátja az abortuszt, mint azt, hogy eltitkolod előle. És előbb-utóbb úgy is kiderül. Az ilyenek mindig kiderülnek.
Úgy is a tiéd a végső döntés, ha nem akarod, úgy sem fogod megtartani akkor se, ha ő akarja, de el se mondani neki és úgy abortuszra menni. Szerintem megbocsáthatatlan.
2017. nov. 22. 19:40
38/54 anonim válasza:
Az ove is, joga van tudni. Nem mondom, hogy ne vetesd el, de ne titkolozz a parod elott. Kinek mondanad el, ha meg neki se? Ugyanannyi koze van a terhessegedhez, mint neked, azon kivul, hogy a te testedben van, ezert a vegszo nyilvan a tied. A parod, a tarsad, a masik feled, a tamaszod joban-rosszban, akivel egyutt cipeled a csomagot. Mond el.
2017. nov. 22. 20:09
39/54 anonim válasza:
"Igaz hogy magatehetetlen és kiszolgáltatott de attól még emberi lény és érez fájdalmat és félelmet is." Nem kötekedni akarok de a csirke is érez félelmet és fájdalmat.
2017. nov. 22. 20:10
40/54 anonim válasza:
Egy dolog biztos: nem fogod tudni eltitkolni.
Mit mondasz neki, miért nem lehet szexelni 6 hétig? És az akkor csak egy kérdés a sok közül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!