Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amit ha a párod megtesz, az megbocsáthatatlan a számodra?
Figyelt kérdés
A megcsaláson kívül, mert az általában alap.2016. márc. 26. 12:38
1/11 anonim válasza:
Ha megüt,megaláz,hazudozik,elustul,kötekedövé vállik.
N24
2/11 Titusztitusz válasza:
Pl. ha tetoválná magát...
3/11 VirágésBence válasza:
A hátam mögött kibeszélés. Nem értem, ha van valami problémája mondja a szemembe, szakítsunk vagy változtatok, nem kell mindenki előtt megaláznia. A másik a hazudozás. Nem értem azt sem, hogy mire jó, mit akar vele elérni. A harmadik, ha bunkón viselkedik. Mindenkinek van rossz napja, mindenki fáradt, mindenki ideges, de nem vagyok a csicskása és velem ne legyen bunkó, ha nem tud normálisan hozzám szólni akkor ne szóljon sehogy. Persze ezek egyszer-kétszer még rendben vannak, de ha már rendszeres akkor viszont látásra, én ebből nem kérek.
4/11 anonim válasza:
Agresszió, pénz szórás, alkoholizmus, drogok, szerencsejáték, bűncselekmény elkövetése, gyerekre kezet emel vagy lelkileg terrorizálja, mondhatni a szokásos.
5/11 anonim válasza:
pl. bűncselekmények, alkoholizálás, hazudozás, túlzott elhízás
6/11 anonim válasza:
Lelki-fizikai erőszak, tiszteletlenség.
8/11 anonim válasza:
Azt hiszem a 7-es összefoglalt mindent.
9/11 anonim válasza:
Ha fizikailag vagy lelkileg bántalmazna engem vagy másokat, azt nem tudnám megbocsátani neki.
10/11 anonim válasza:
Ha úgy látom, hogy már nem szeret.
Azon ugyanis nincs mit megbocsátani, tehát megbocsáthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!