Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titokban abortuszra menni megbocsáthatatlan lenne nektek?

Figyelt kérdés
Teherbe estem a páromtól. Tudom, oda kellett volna figyelnem,most az egyszer nem figyeltünk oda és besikeredett. Nem szeretném megtartani,még csak 20 vagyok. Ha a páromnak mondanám,valószínűleg rá akarna beszélni,hogy tartsam meg. Ő már van abban a korban és anyagi helyzetben,hogy ez nem okozna neki gondot. Én viszont így se vállalnám. Szeretnék gyereket,de csak később. Épp eléggé utálom magam most emiatt,és ha a párom megtudná,úgy érzem,hogy nagyot esnék a szemében. Másrészt fogalmam sincs hogy tudnám ezt eltitkolni,lelkileg már most kivagyok. És testileg se egy kis dolog... Mit tegyek?
2017. nov. 22. 17:11
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
38%
19 - az értelmezőszótárban az önzőség kifejezésnél szerepelhetnél példaként
2017. nov. 22. 18:19
 22/54 anonim ***** válasza:
27%

űszerintem tartsátok meg illetve ez egy özös döntés hiszen ő az apja.

Ezen túl a ti kapcsolatotokat is bearanyozná. Gondold végig ha megszületne biztos nagyon szeretne téged hiszen te lennél az anyukája.

Itt megmérettetik a kapcsolatotok. Végsősoron az élet értelme a kapcsolatok a család minen más csak érte van egy életen át bánnád a kapcsolatod is rámenne.

Tudsz még utánna tanulni.

ŰKívánok nektek nagyon boldog életet, és minden jót.

2017. nov. 22. 18:23
 23/54 anonim ***** válasza:
82%
Ez egy akkora volumenü dolog, amit nagyon nem szabad eltitkolni, mert egyszer úgy is kiderül, és akkor akkora törést okozol a srácban, ami visszafordíthatatlan. Szíved joga elvetetni a gyereked, de ezt vele is meg kell beszélned. Mert ez rád, rá, meg a lelkiismeretedre tartozik. Le kell ülni, és át kell beszélni. Nincs olyan probléma, amit egy rendes kapcsolatban ne lehetne kommunikációval megoldani.
2017. nov. 22. 18:24
 24/54 anonim ***** válasza:
28%
Ha megszüli a gyereket és beadja intézetbe nevelőszülőknek még az is jobb döntés mint kikapartatni, ez is egy esély neki az életre ha nem akarja megtartani, erkölcsileg az abortusz ugyanolyan gyilkosság mintha a már megszült gyereknek vágnák le a lábait.
2017. nov. 22. 18:25
 25/54 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem joga van tudni a helyzetről. Ha pedig kiábrándul belőled, akkor már inkább most, mint 10 év múlva.
2017. nov. 22. 18:25
 26/54 anonim ***** válasza:
41%
elmondanám és elvetetném, nem nagy ügy, egyszerűbb mint egy mandulaműtét, nem kell ezt annyira túlreagálni
2017. nov. 22. 18:27
 27/54 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem még mindig jobb egy gyereknek meg sem születnie, mint intézetbe kerülnie vagy egyik ember kezéből a másikba éveken keresztül. De ez csak az én véleményem.
2017. nov. 22. 18:29
 28/54 anonim ***** válasza:
51%

"Titokban abortuszra menni megbocsáthatatlan lenne nektek?"

Onnantól kezdve, hogy "Ő már van abban a korban és anyagi helyzetben,hogy ez nem okozna neki gondot." azt kell mondanom, hogy igen.

Az ugyanis egy dolog, hogy te még nem érzed rá késznek magad, de ha ő egyedül is vállalni tudja a töbletterheket, nem áll meg az a bizonyos kényszerhelyzet, amire a nők olyan szívesen hivatkozni szoktak.

Onnantól viszont SzVSz szimplán "kényelmi gyilkosság" a dolog.

Én biztosan nem venném jól, ha minden adva volna, de te nem, "mert csak".

2017. nov. 22. 18:29
 29/54 anonim ***** válasza:
76%
26 - nyilván ha pszihopata vagy akkor rohadt egyszerű, használhatod fogamzásgátlás helyett.
2017. nov. 22. 18:33
 30/54 anonim ***** válasza:
81%

Igen, az.

Azonnal szakítanék, nem is maga az abortusz miatt, hanem azért, mert ahol ilyen komoly dolgot is eltitkol előlem, az számomra messze nem kapcsolat.

2017. nov. 22. 18:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!