Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítsak-e? Fiúk és lányok válaszát egyaránt várom!
Na, 20 éves srác vagyok, 9 hónapja van barátnőm. Ez az első úgymond "tartós" kapcsolatom, és néha felmerül bennem, hogy talán jobb lenne ha vége lenne. Ilyenkor mindig azzal győzködöm magam, hogy Ő legalább szeret, bármit megtesz értem/nekem, és hogy mégegy ilyet nehezen találnék. Viszont másik oldalról, én nem szeretem őt, és ezzel ő is tisztában van. Sokszor úgy érzem, hogy többet szenved mellettem, mint amennyit a szakításunk után vesződne.
Tőletek függ 2 ember közös jövője, várom a tanácsokat
jajmár..
figyi..ha nem szereted és együtt vagytok már 9 hónapja,kevés az esélye h esetleg ezután megtudnád szeretni.Nem érdemes halogatni,szakíts vele,minél jobban húzod annál fájdalmasabb lesz számára a szakítás és azért 9 hónapot nehezen fog tudni feldolgozni.Egyébként is tuti felfogja tenni azt a kérdést:Ha nem szereted minek jártál vele,minek mentél bele ebbe a kapcsolatba.Ne kínozd már.Én csaj vagyok szval már csak tudom..én pl gyűlölöm ha vki ilyen.Ha nem szereted ne járj vele.nincs értelme az egész dolognak.Lehet hogy jól járnál vele,sőt biztos ha mindent megtesz érted.De ennek így nincs értelme mert szenved,hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!