Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítsak-e? Fiúk és lányok válaszát egyaránt várom!
Na, 20 éves srác vagyok, 9 hónapja van barátnőm. Ez az első úgymond "tartós" kapcsolatom, és néha felmerül bennem, hogy talán jobb lenne ha vége lenne. Ilyenkor mindig azzal győzködöm magam, hogy Ő legalább szeret, bármit megtesz értem/nekem, és hogy mégegy ilyet nehezen találnék. Viszont másik oldalról, én nem szeretem őt, és ezzel ő is tisztában van. Sokszor úgy érzem, hogy többet szenved mellettem, mint amennyit a szakításunk után vesződne.
Tőletek függ 2 ember közös jövője, várom a tanácsokat
Sajnálom, de lehet, hogy olyat írok, ami neked nem fog tetszeni...
Én is így voltam egy lánnyal. Ő imádott engem, megőrült értem, de bennem nem volt meg a "szikra"... De nem akartam szakítani. Később rájöttem miért, és nálad is valószínűleg ez a gond:
Mivel nekem is a legelső tartós kapcsolatom volt, ezért nagyon kellemes érzés ült a lelkemben, olyan ,hogy valaki szeret, törődik azzal ,amit mondok és nem csak felületesen tetszem neki. Aztán rájöttem, hogy ez az a dolog, ami miatt nem akarok vele szakítani: Megszoktam, hogy szeret! Ebbe a csapdába te ne essél bele. Nagyon rossz, főleg, mert nem tudod, mit tegyél. Én 4 hónapig halogattam a szakítást, a végén viszont csak kimondtam. Most boldog vagyok miatta, kb. 1 hónapja történt. De te ne várj eddig. Megszoktad, hogy van, aki kényeztet, szeret, hogy mindig számíthatsz valakire, kielégít minden téren, örül, ha csak megszólalsz... és szerintem benned is ott ül az az apró kellemes érzés a lelkedben. De nem engedheted, hogy átvegye az irányítást... Remélem segítettem.
Szerintem a legkorrektebb az lenne ha elhagynál, mivel ő nem képes téged. Te nem szereted őt és ez így egyikőtöknek sem jó. A szakítás után biztos nem lesz könnyű egy ideig, de te is találhatsz valakit akit tudsz szeretni és ő is, aki viszont szereti. Megérdemlitek mindketten a lehetőséget egy boldogabb kapcsolatra.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!