Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitseg! Tanacsokat szeretnek kerni. Mi a velemenyetek? Tortenet lennt.
Figyelt kérdés
17 eves lany vagyok. A baratom 20 eves es tobb mint 1 eve vagyunk egyutt. Nagyon imadtam eddig, de az utolso veszekedesunk ota valami megvaltozott. Nallam betelt a pohar es 1 het szunetet kertem. Kozbe osszejottem egy 30 eves sraccal. Bant a dolog hogy osszesmaroltam a sraccal,es ennek ellenere is jol ereztem magam vele. Szerintetek elmult mar az a nagy szerelem? Mar nem szeretem igazan a baratom? Mit tegyek? Varom a valaszokat elore is koszi!2010. máj. 31. 19:56
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem szereted, ne hülyítsd, mondd meg neki, hogy mi van.
3/10 anonim válasza:
Tégy egy szívességet a 20-asnak. Mond el neki. És hagyd hogy Ő döntsön, hisz ehhez igazából neki van joga ha már ezt lépted. ÜDV23F
4/10 anonim válasza:
Ja, és ami lemaradt, terhes vagy!
5/10 anonim válasza:
Szerintem is mondd el neki, ennyit megérdemel 1 év után.
6/10 anonim válasza:
Szerintem az első csávót már nem szereted,a második pedig túl idős hozzád.
7/10 anonim válasza:
mekkora k.rva vagy. Büszke lehetsz magadra. Sztem több emberrel is összejöhettél volna azalatt az egy hét alatt. érted. minden napra egy 30-40 éves. Hova süllyed a mai fiatalság?
8/10 anonim válasza:
a 30assal azota nincs semmi? a szunet alatt tortent? hogy egyeztetek, a szunetben mki azt csinal amit akar vagy a huseg az tovabbra is meg kellett volna legyen?
szerintem mar nem szereted a 20ast, de te tudod mit erzel, gondold vegig, hagyj magadnak egy kis idot.
legy vele oszinte, mond el mi tortent.
a 30ast meg hanyagold, tul idos, tul stb.
9/10 anonim válasza:
Szerintem a 30 évesekre már kicsit erős a "srác" kifejezés...
10/10 anonim válasza:
Legyél őszinte. Ha képes vagy megalázkodni előtte, és bocsánatot kérni, akkor lehet dühös lesz, de legalább nagyobb valószínűséggel szereted tényleg.
Mindenesetre készülj fel a szinglilétre, mert én kidobnálak.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!