Mi erről a véleményetek? Tanácsokat kérnék!
Figyelt kérdés
Szoliba kezdtem járni újra, most csokicsövesbe. Ma mentem először és eléggé csípte a szemem(kontaklencsém van) védőszemüveget nem nagyon akarok feltenni mert akkor a szemem körül fehér leszek máshol barna az elég hülyén néz ki, de viszont így nem merek többet menni féltem a szemem. Mi a véleményetek? Adnátok tippeket? (Szoliba mindenképp szeretnék járni, és a szemem is fontos) Köszi:) 17L2010. febr. 2. 20:29
1/10 anonim válasza:
miért nem szeded ki a kontaklencsét és csukod be a szemed? bocsi ha hülye válasz csak nekem ez jutott az eszembe
2/10 anonim válasza:
Én szemüveg helyett vattakorongot szoktam rátenni bevizezve és épp csak akkorára formálva, hogy ne látszódjon a helye a szemem körül.
3/10 anonim válasza:
Szerintem is vedd ki a kontaktlencséd, és ne nyisd ki a szemed, ha már megy a sugárzás. A vattapamacs hideg vízzel nekem is bevált.
4/10 anonim válasza:
Szoliban miért van nyitva a szemed?
5/10 anonim válasza:
jah. vedd ki a lencsét és csukd be a szemed.-
6/10 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta h nyitva van a szemem ne nézzetek fogyatékosnak.. :D NINCS nyitva a szemem! a vattás ötlet tetszik de álló szoliba hogy tegyem fel? leesik :S
2010. febr. 2. 20:44
7/10 anonim válasza:
ne a vattás megoldást válaszd szerintem mert álló szoliban elég nehéz lesz megoldanod mint ahogy írtad is, szerintem vedd ki előtte a kontaklencsét sőt ha szoliba mész akkor egyáltalán ne is abba menj mert azért a kontaklecsét sem kell mindig hordani. Persze ha nem annyira rossz a szemed hogy nem látsz esetleg anélkül. De szerintem vedd ki mielőtt mész szoliba a kontaklencsédnek sem tesz jót ha vagy abba szolizol vagy ki be rakosgatod.
8/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ, de most nem arról van szó h a kontaklencse miatt csíp, szóval ha nincs benn a lencse akkor ugyanúgy az a problémám h káros a szemnek szóval mit tegyek?
2010. febr. 3. 14:21
9/10 anonim válasza:
hát a legegyszerűbb akkor ha ott a szoliban dolgozó hölgyet megkérdezed, mivel azért neki ezt tudnia kell ha már ott dolgozik hogy mitől lehet, de a másik lehetőség hogy szemészetre menj el és kérdezd meg az orvost, mert lehet ez akár allergiás reakció is a szemed részéről.
10/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) előfordulhat allergia, mert allergiás alapból vagyok :S
2010. febr. 13. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!