Mi a véleményetek az akváriumról? Milyen tanácsokat adnátok? (A halak számát most ne vegyétek figyelembe). Link lejjebb.
Növényt még tehetsz bele párat!
A színes "talaj" nem a zsánerem, de ez személyes vélemény.
Amúgy teljesen rendben van.
Hű!
...színes :)
Szerintem ebbe a minimál stílusba, nem is kéne több növény. Érdekes, de valamiért tényleg harmonikus.
Anubias nana, vagy nana petite az menne ehhez a piros kavicshoz színben, mert az sötétzöld. Egy párat beraknék alulra (kövekre vagy vasfára tekerve damillal)
Nálam bár nem piros a kavics, inkább tégla színű, de ahhoz is menne szerintem...
Nekem szörnyen nem tetszik, de ez az én bajom. Sajnos bizonyos dolgok egyébként se jók. A piros kavics jó esetben festett üveg. Ennek gyakorlatilag élhetetlen a felülete a hasznos bacik számára, és a gyökerek sem tudnak normálisan megkapaszkodni benne. Nagyszemű, úgyhogy telemegy trutyival, sokat kell porszívózni. Rossz esetben még mérgező festékanyag is oldódhat ki belőle. Ez a műanyag tengeri csillagra is áll, ami ráadásul rettentően stílusidegen egy édesvízi akváriumban, még akkor is merész a színvilág.
Vegyél bele Anubiast, hólyagos vízikelyhet, Microsorumot és mohákat, ezeknek a növényeknek legalább mindegy a kavics minősége.
Köszönöm a tanácsokat esetleg meg tudnátok állapítani,hogy a benne lévő növényeket,hogy hívják?
Platypus,akkor ezek szerint abszolút nem tudnak megélni ezen az aljzaton a baktériumok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!