Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan látjátok miért van egyre több megcsalás és sok válás? A felelősségvállalás a hűség hiányzik a mai fiatalokból? Főleg a nőknél ez a szingliség begyűrűzött.
Utolsó, te mekkora sutyerák vagy....irodizmus írod, mintha a nők más munkára nem is volnának alkalmasak, mint legépelni a lediktált leveleket, gondolkodni meg nem tudnának. Most ne említsük a női tanárokat, orvosokat, jogászokat, közgazdászokat, könyvelőket, történészeket, kutatókat, pszichológusokat és igen, mérnökök között is vannak nők.
És nem azért akar valaki szingli lenni, mert megnézte a szexésnyújork című sorozatot hanem mert jelenleg nem fér bele az idejébe egy kapcsolat. Majd ha talákozik olyannal akivel el tudja képzelni a jövőjét, nem fogja magát vissza, ne aggódj. És ez a lényeg, nem? A jó kapcsolatok, hosszú házasságok titka elvileg az, hogy ne rohanjunk bele meggondolatlanul kapcsolatokba, igaz? Akkor mi a baj? Hogy a nők inkább mrGreyre várnak és nem rád? Ne erőlködj, rajtad a régi családmodell sem segítene.
#13 de alkalmasak volnának, csak az nehéz, az már nem kell. Az egyenjogúsággal járó kötelességek nem kellenek, csak az előnyök. Bányában, vagy építőmunkásként, stb valahogy nem annyira akarnak egyenjogúak lenni, sőt még az informatikus szakmában sem, pedig az nem kemény fizikai munka :)
De pont azért akar szingli lenni, mert mossa az agyát, és egy álomvilágban él miszter szürkével pl.
Folyamatosan meggondolatlan kapcsolatokba rohannak, az aktuális jól színjátszó határozott alfahímnek látszó "nagykannal" aztán pofáraesés, "minden férfi csak dugni akar" "átvert engem", meg paranoia, és a vége egy macsek, vagy egy kutya, esetleg egy gyerek egyedül. Na meg sértett HP-ság mint bemutattad ;)
Nem én puffogok sértetten, hanem te, mert nem jut neked nő, és inkább a szingliséget választják, mint téged :-)
Bányásznak meg nehéz fizikai munkát végezni minek menjen nő? Egyfelől testileg sem vagyunk olyan felépítésűek, másfelől a női testet a későbbi teherbe esés miatt védeni kell a felfázástól, megerőltetéstől stb. Harmad sorban kevés nőt érdekel az ilyen jellegű fizikai munka, míg sok férfi szívesen választ ilyen munkát.
A párom ács. Olvasott, művelt ember, de szereti a munkáját, szeret építeni és a szabad levegőn dolgozni, nem bánja hogy nehéz dolgokat kell emelnie, sőt büszke arra, hogy edzőterembe járás nélkül is kőkemények az izmai. Egy nőnek ezt sokkal nehezebb lenne kiviteleznie. Ha érdekli a dolog, meg tudja csinálni, de alapból nehezebben. Ahogyan kevés férfi menne el varrónőnek vagy óvónőnek, (vagyis bácsinak) mert ők meg ezen a területen ritkán jeleskednek és nem is érdekli ez őket.
Tudom, sokkoló információ következeik: az egyenjogúság nem egyformaságot jelent. Mindenki másban jó és más az érdeklődése. Szerintem egy bányász bármikor elmehetne bolti eladónak is, mint a szomszéd Gizi, de ő többet keres és szívesebben végez olyan jellegű fizikai munkát, no meg nem akarja a vásárlók hülyeségeit hallgatni. Szerintem nem véletlen látvány, hogy kevés férfi tolong azért, hogy tesco pénztáros legyen.
Mr Grey miatt ne aggódj, akinek ő jön be, annak te úgysem kellesz. Amúgy nagyon kevés ilyen férfi van, és a legtöbb nő a valóságban sírva menekülne tőle, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!