Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Újra lehet kezdeni megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra lehet kezdeni megcsalás után?

Figyelt kérdés
Újra lehet kezdeni megcsalás után egy kapcsolatot? Volt valakinek hasonló esete? Ha szereti egymást két ember akkor megoldható bármi,nemde?

2017. nov. 7. 11:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%
100-ból 99 esetben halott ügy.
2017. nov. 7. 11:03
 2/23 anonim ***** válasza:
76%
Nem! Sok ellenpéldát ismerek, köztük az enyémet is. Nem.
2017. nov. 7. 11:04
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
A minőségét nem tudom, de körülöttem, volt sok megcsalás és a párok maradtak együtt. Válások, pia, vagy szexhiány végett voltak.
2017. nov. 7. 11:05
 4/23 anonim ***** válasza:
71%
Vannak, akiknek van még gusztusuk a másikhoz ezután is..nekem nem volt, de bizalom sem volt már felé.Így nem volt értelme.
2017. nov. 7. 11:07
 5/23 anonim ***** válasza:
82%

"Ha szereti egymást két ember..." --> De épp az, hogy nem szereti. Másképp miért csalta volna meg a másikat?

Nézd, engem dobott az exem egy másik pasiért, aztán visszajött. Na nem azért, mert annyira szeretett engem, hanem azért, mert úgy volt vele, hogy annál a pasinál én azért mégis jobb vagyok. :-D

Ezt onnan tudom, hogy miután visszafogadtam, utána szétmentünk, nem akarta ismét újrakezdeni.

Nincs ilyen, hogy megcsalás utáni újrakezdés. Maximum egy laza kapcsolat az, ami TALÁN elképzelhető. De komoly... áhh, semmiképp!

2017. nov. 7. 11:10
 6/23 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Számomra megbocsáthatatlan.
2017. nov. 7. 11:13
 7/23 anonim ***** válasza:
95%
Kizárt.
2017. nov. 7. 11:16
 8/23 anonim ***** válasza:
39%
Minden ellenkezö hiresztelés ellenére LEHET!!
2017. nov. 7. 11:21
 9/23 anonim ***** válasza:
49%
Ez lényegtelen. Lényeg, ti változtatok-e annyira amivel érdemes folytatni, dolgozni magatokon együtt.
2017. nov. 7. 11:38
 10/23 anonim ***** válasza:
36%

Bár nekem friss negativ tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, ennek ellnére LEHET!

Sajnos viszont nagyon sok faktoron múlik és mindenek előtt: 2 ember totális elköteleződésén!

Nálam sajnos én voltam a megcsalt fél, megigérte, hogy minden más lesz (exével feküdt össze), fél évig mentünk még utána, de más csajokkal is félreérthetően csetelt, igy a komplett bizalmam ripityára törte. Úgyhogy bukás lett nálunk.

De ha a megcsaló teljesen elkötelezi magát és nem keveredik félreérthető helyzetbe, akkor működhet!

2017. nov. 7. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!