Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra lehet kezdeni megcsalás után?
"Ha szereti egymást két ember..." --> De épp az, hogy nem szereti. Másképp miért csalta volna meg a másikat?
Nézd, engem dobott az exem egy másik pasiért, aztán visszajött. Na nem azért, mert annyira szeretett engem, hanem azért, mert úgy volt vele, hogy annál a pasinál én azért mégis jobb vagyok. :-D
Ezt onnan tudom, hogy miután visszafogadtam, utána szétmentünk, nem akarta ismét újrakezdeni.
Nincs ilyen, hogy megcsalás utáni újrakezdés. Maximum egy laza kapcsolat az, ami TALÁN elképzelhető. De komoly... áhh, semmiképp!
Bár nekem friss negativ tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, ennek ellnére LEHET!
Sajnos viszont nagyon sok faktoron múlik és mindenek előtt: 2 ember totális elköteleződésén!
Nálam sajnos én voltam a megcsalt fél, megigérte, hogy minden más lesz (exével feküdt össze), fél évig mentünk még utána, de más csajokkal is félreérthetően csetelt, igy a komplett bizalmam ripityára törte. Úgyhogy bukás lett nálunk.
De ha a megcsaló teljesen elkötelezi magát és nem keveredik félreérthető helyzetbe, akkor működhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!