Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra lehet kezdeni megcsalás után?
Akinek minden megcsalás ugyanolyan, az ne is kezdje újra (de ne is sírjon, hogy újra lehet-e kezdeni). Aki látja az árnyalatokat, esetleg képes mélyebben is megnézni az okokat, annak érdemes elgondolkodnia akár az újrakezdésen.
Tiszta pszichológia ez, csak ezért nem kérek pénzt tőled. Hajrá.
"De ha a megcsaló teljesen elkötelezi magát és nem keveredik félreérthető helyzetbe, akkor működhet!"
Jah, mert a megcsalók csakúgy elkötelezik magukat..arra meg nagyon vigyáznak, legalábbis a többség, hogy ne keveredjenek félreérthető helyzetbe.Magyarul sokkal óvatosabbak lesznek a köv.félrelépésnél.
Ez erősen kor és érettség függő.
Amíg valaki fiatal, simán bele tud halni (képletesen) ey ilyen esetbe. Aztán telnek az évek, és megtanulja, hogy a monogámia nem sajátja a Földön élő emlőseknek, így az embernek sem.
Idővel rájön, hogy nem az számít, ha esetleg szökőévente belekeveredik a párja egy kis kalandba, hanem az, h ki van mellette nap, mint nap, ki ápolja amikor beteg, ki örül vele amikor sikeres valamiben és ki az akivel meg tud majd öregedni boldogságban.
Ehhez képest egy-két kis kicsapongás igazán nem számít.
Persze, ha a kapcsolat nem jó, és úgy van megcsalás, akkor annak egyébként is vége. Hiszen az már véget ért a megcsalás előtt, csak még nem volt kimondva.
Ki tudja, én soha többé nem tudnék megbízni benne.
Innentől kezdve csinál, amit akar, de mással - pl az új puncussal.
Akartam volna és ő is :)....de mi van ha megint megteszi és nem olyan erős mint én. Nem könnyű....:(
Utánna kezdődhet elorol, többet nem csinálom , adj egy utolsó esélyt...és Bocsi ...
A kérdésre a válasz ..igen lehet újra kezdeni , ha ő is ugyan úgy oda tesz mindent ahogyan te is teszel. ::)) első a párod és utánna a többi. Csak így. :) szt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!