Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Újra lehet kezdeni megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra lehet kezdeni megcsalás után?

Figyelt kérdés
Újra lehet kezdeni megcsalás után egy kapcsolatot? Volt valakinek hasonló esete? Ha szereti egymást két ember akkor megoldható bármi,nemde?

2017. nov. 7. 11:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
37%

Akinek minden megcsalás ugyanolyan, az ne is kezdje újra (de ne is sírjon, hogy újra lehet-e kezdeni). Aki látja az árnyalatokat, esetleg képes mélyebben is megnézni az okokat, annak érdemes elgondolkodnia akár az újrakezdésen.

Tiszta pszichológia ez, csak ezért nem kérek pénzt tőled. Hajrá.

2017. nov. 7. 12:30
 12/23 anonim ***** válasza:
72%

"De ha a megcsaló teljesen elkötelezi magát és nem keveredik félreérthető helyzetbe, akkor működhet!"

Jah, mert a megcsalók csakúgy elkötelezik magukat..arra meg nagyon vigyáznak, legalábbis a többség, hogy ne keveredjenek félreérthető helyzetbe.Magyarul sokkal óvatosabbak lesznek a köv.félrelépésnél.

2017. nov. 7. 12:39
 13/23 anonim ***** válasza:
#12-es: Igen, nálam is az volt, hogy nem fogta fel, hogy annál többet kéne lapátolni a kapcsolatba, mint amennyit ő tett és ezzel tönkre is vágta a folytatás esélyét. Nem kerülte a félreérthető szituációkat, nem kötelezte el magát.
2017. nov. 7. 12:49
 14/23 anonim ***** válasza:
51%

Ez erősen kor és érettség függő.

Amíg valaki fiatal, simán bele tud halni (képletesen) ey ilyen esetbe. Aztán telnek az évek, és megtanulja, hogy a monogámia nem sajátja a Földön élő emlőseknek, így az embernek sem.

Idővel rájön, hogy nem az számít, ha esetleg szökőévente belekeveredik a párja egy kis kalandba, hanem az, h ki van mellette nap, mint nap, ki ápolja amikor beteg, ki örül vele amikor sikeres valamiben és ki az akivel meg tud majd öregedni boldogságban.

Ehhez képest egy-két kis kicsapongás igazán nem számít.

Persze, ha a kapcsolat nem jó, és úgy van megcsalás, akkor annak egyébként is vége. Hiszen az már véget ért a megcsalás előtt, csak még nem volt kimondva.

2017. nov. 7. 15:37
 15/23 anonim ***** válasza:
72%

Ki tudja, én soha többé nem tudnék megbízni benne.

Innentől kezdve csinál, amit akar, de mással - pl az új puncussal.

2017. nov. 7. 15:43
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Keveseknek sikerül, és már az se lesz soha ugyanolyan.
2017. nov. 7. 21:12
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. nov. 7. 23:51
 18/23 anonim ***** válasza:

Akartam volna és ő is :)....de mi van ha megint megteszi és nem olyan erős mint én. Nem könnyű....:(

Utánna kezdődhet elorol, többet nem csinálom , adj egy utolsó esélyt...és Bocsi ...

A kérdésre a válasz ..igen lehet újra kezdeni , ha ő is ugyan úgy oda tesz mindent ahogyan te is teszel. ::)) első a párod és utánna a többi. Csak így. :) szt...

2017. nov. 8. 11:53
 19/23 anonim ***** válasza:
32%
#14-nél a nagy igazság. 10-en, 20-on éves korban még sok mindent máshogy lát az ember. Ezt hívják gyermeki agynak. Az irányít sok mindent egy ilyen szituációban. Aztán 30 felett ezt elnyomja a józan gondolkodás és máris máshogy látja önmagát és az eddigi világnézetét az ember. Ha valakit érdekel mélyebben a téma, annak itt egy jó magyar cikk erről: [link]
2017. nov. 8. 12:25
 20/23 1112 ***** válasza:
70%
Hát én nem tudnám újra kezdeni. Nekem nem volt hasonló esetem még. És még ha megcsalás alatt csak sima csókot értünk, talán már azt se tudnám szakítás nélkül megbocsájtani.
2017. nov. 8. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!