Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan látjátok miért van egyre több megcsalás és sok válás? A felelősségvállalás a hűség hiányzik a mai fiatalokból? Főleg a nőknél ez a szingliség begyűrűzött.
Megcsalás szerintem ugyan annyi van. Válás van csak több, mert ma már könnyebb ez, és elnézettebb.
Az emberek ilyenek...r*hadékok. Tisztelet a kivételnek.
Ez régen is így ment volna, csak akkor még kinézték volna őket miatta az országból is. Csupán azért több a válás, mert elérhető. Régen ehelyett inkább leéltek 50 évet úgy, hogy minden nap veszekedtek vagy egymáshoz se szóltak. Megcsalás ugyan úgy jelen volt, csak nem mindig derült ki, hiszen nem tudtak egymás facebookjában kutakodni mint most.
Semmi nem hiányzik a fiatalokból. Őszintébb, szeretőbb kapcsolatok vannak ma, mint x évvel ezelőtt. Mert akik együtt vannak, azok azért vannak együtt, mert így akarják. Nem pedig azért, mert nem lehet elválni vagy közös a vagyon, vagy szervezett házasság volt a szülők részéről stb.
Sosem csaltam meg senkit. Viszont elváltam 12 év után és nem azért, mert elkapkodtuk a házasságot vagy nem akartam felelősséget vállalni, vagy mással akartam lenni. Más okból történt ez. Van amikor nincs mit tenni.
Ami pedig a szingliséget illeti, ez hogy jön ide? Én élvezem ugyan a szingli létet, de nem azért váltam el, hogy szingli lehessek újra. Sőt, meg merném kockáztatni, hogy ez emberek, nők többsége szívesebben van kapcsolatban egy erre érdemes emberrel, mint hogy szingli legyen. A szingliséget megtanuljuk élvezni, mert inkább ez mint egy rossz kapcsolat, de elvileg pont a szingli lét az, ami segítene abban, hogy kevesebb legyen a válás, nem? Hiszen így az ember tényleg csak azzal jön össze akivel nagyon klappol minden....igazából minél jobban élvezi az ember a szingliséget, annál nagyobb az esélye hogy nem ugrik bele hülyeségekbe...
De miért főleg a nőknél? Ez nemi kérdés? Tehát amint puncija lesz valakinek az főleg szingli akar lenni? :D
Persze, a másik oldalról meg állandóan gyereket akar a nő, vagy pénzt, vagy egy sármos és humoros férfit.
Maradjunk annyiban, a lényeg hogy akarunk valamit, de ti soha nem jöttök rá mit, mert állandóan a felszínt kapargatjátok.
Mit akar a nő örök kérdése. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!