Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom gyereke 10 evesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom gyereke 10 evesen azt mondja, hogy ha lesz a férjemmel kozos gyerekunk akkor o megoli a gyereket akkor miert mondhat ilyet? Ez normalis?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 10 eves a lany. Nalunk volt hetvegen. A ferjem megkerdezte tole hogy orul e majd neki ha lesz kisteso tolem,erre kozolte hogy megoli oket. Parom szerint ezt a kijelentest nem kell komolyan venni. Szerintem meg ez fura. Egy 10 eves hogy mondhat ilyet? Nekem ez rosszul esett.

2017. nov. 14. 14:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Féltékeny.az enyém is hazaszökött az apjàtol nem tudta elfogadni a tényt hogy gyerekük lesz.azt mondta ha nekem lenne vkim ö akarna kistesot de onnan nem..féltékeny a csajra mert azt érzi hogy az apja elhanyagolja..
2017. nov. 14. 16:34
 22/30 anonim ***** válasza:
Mondtam az apjànak ha ott a gyerek aludjon vele menjenek el kettesbe is mozi stb.sajnos ott rossz vége lett a terhességnek de mondtam az apjànak nehogy a gyereket badztassa mert a végény az lesz benne azért halt meg a baba mert ő nem ak
2017. nov. 14. 16:35
 23/30 anonim ***** válasza:
Mert ő nem akarta..elösször csalàdi fotokon ott nem àllt be..felhivott az apja ott tombol örjöng ha nem hallom el se hiszem mert itthon egy angyal..
2017. nov. 14. 16:39
 24/30 anonim ***** válasza:
79%

Mikor váltak el? Mennyit van vele az apja? Mennyire foglalkozik vele, ha együtt vannak? Nem került az anyja sokkal rosszabb helyzetbe válás után? Veled milyen a kapcsolata?

Rengeteg kérdés van még.

A kislányt nagyon megviselhette a szülei válása. Sokan még évekkel később is azt remélik, hogy ki fognak békülni és újra egy család lesznek.

Ennek a legnagyobb akadályát sokszor az új partnerben látják. Ez lehet az oka annak is, ha a gyerek ilyet mond. Tudja ő is, hogy egy "új gyerek" végleges, még egy bizonyíték, hogy az ő szülei többé nem lesznek együtt.

Legfeljebb azt tudom mondani, hogy beszélgessetek vele. Sokat. Türelemmel. Akkor is, ha ilyet mond.

Ő már nagylány. Értessétek meg vele azt, hogy ha az apja veled szakítana, akkor új barátnője/felesége lenne. Nem békülnének ki az anyjával. Ti pedig azt szeretnétek, hogy nálatok is otthon legyen, ti is a családja vagytok.

Beszélj vele, hogy miért mondott ilyet. Ne számonkérőn. Csak beszélgess vele. Kérdezz rá, hogy szerinte nem fogja a picit szeretni? Nem lenne kedve tologatni a babakocsit? Nem szeretne majd veled elmenni ruhát venni? Kíváncsi rá, milyen lehet, amikor érzi, ahogy mocorog a hasadban? Lehet, hogy kedvet kap. ;)

Ha pedig frusztrált, feszült, stb, esetleg beszélgess vele arról, hogy otthon minden rendben van-e? Nem szeretne esetleg többet nálatok lenni?

Azt pedig sokszor mondjátok neki, hogy rátok mindig számíthat. Bármi baj van, segíteni fogtok.

Ha nem lesz pár hónap alatt változás, akkor irány a pszichológus.

2017. nov. 14. 16:44
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az azért mindig intő jel ha a gyerek olyannyira bezárkózik idegenek jelenlétében hogy nem beszél. Ez attól eltekintve is amit az esetleges kis tesó ötlete váltott ki belőle szerintem megérne egy pszichológust.

De ha az apa szerint rendben van a gyerek te nem fogod tudni meggyőzni.

Van olyan ismerősünk akinek 6 évesen lett gyanús hogy a gyerek esetleg vissza van maradva a fejlődésben mikor nem nyilvánították iskolaérettnek. Az nem volt gyanús hogy csak szavakban beszél nem alkot mondatot és az alapvető szavakon túl nincs szókincse. Ha a szülő nem akarja látni a jeleket nem fogja és kész.

2017. nov. 14. 16:53
 26/30 anonim ***** válasza:
Ja nàlunk màr az uj pàrral is veszekszik pedig most van tul egy tragédiàn..komolyan a csajt sajnàlom..de ha a csaj kidobja hozzànk vissza nem jöhet mégha a gyerek akarnà is..szoval nekem addig jo amig megvannak
2017. nov. 14. 16:55
 27/30 anonim ***** válasza:
És a pszihologust ki fizet??az apuka vagy majd az egy fizubol élő anyuka?
2017. nov. 14. 16:56
 28/30 anonim ***** válasza:
44%

Kis pszichopata...szerintem nem gondolod túl, igenis vannak rosszindulatú gyerekek, felesleges mindent apukára és a válásra fogni. Ők is emberek, csak kisebbek...

Tuti nem engedném a gyerekem közelébe.

2017. nov. 14. 17:28
 29/30 anonim ***** válasza:
Minden gyereket megviselne a szülei válása. Gondolom ezt nem tudja feldolgozni, ami teljesen érthető. A tiltás helyett inkább segíteni kéne neki.
2017. nov. 14. 17:59
 30/30 anonim ***** válasza:
45%

Nem normális.

Nem volt nevelve. Önmagatokat sem nevelitek szóval..

Pár élet és bele jöttök, kistestvérkéim. :))))

2017. nov. 14. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!