Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet erre az ok? Esetleg nem velem szeretne közös gyereket? Vagy csak kell még neki egy kis idő? Mit csináljak? Többi lent
Mind a kettőnknek fix keresete van és 2 éve vagyunk házasok. Akárhányszor felhoztam a gyerekvállalást ő mindig azt mondta, hogy térjünk vissza erre később. Ma reggel mondtam neki, hogy terhes vagyok (pedig nem)
Ő pedig teljesen kikészült ezért mikor haza érzem a munkából mondtam neki, hogy nem vagyok terhes. Nem haragszik meg semmi csak nem értem. Mindenünk megvan akkor szerintem simán lehetne gyerekünk, mert nem 40 évesen szeretném majd megszülni az első gyerekemet. Nagyon szeretem és ő is engem főleg ezért nem értem.
Ő 30 éves én 28 éves vagyok
Lehet, hogy akar,csak nem biztos benned, vagy nem biztos benne, hogy tőled kell neki.
De ez gáz, hogy nem beszéltétek meg rendesen már régen. Mielőbb meg kéne ejteni, hogy tudd már, mit is akar.
Tegnap szex után mondtam neki, hogy ezt most muszáj megbeszélnünk, mert különben ez így nem lesz jó.
Most hajlandó volt beszélgetni. Kérdeztem, hogy miért nem szeretne gyereket. Azt mondta, hogy fél, hogy nem lenne jó apa és, hogy nem sikerülne első próbálkozásra. De végre beadta a derekát.
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Végülis ki mondta, hogy nem szeretné még.
Akkor miért hagyod, hogy "be adja" a derekát és miért erőlteted rá?
Kicseszel vele, magaddal és a születendő gyermekeddel is.
Sosem értettem az ilyen nőket akik a férfira erőltetnek egy ennyire fontos kérdést, utána meg csodálkoznak, hogy a gyerek apa nélkül marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!