Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet erre az ok? Esetleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet erre az ok? Esetleg nem velem szeretne közös gyereket? Vagy csak kell még neki egy kis idő? Mit csináljak? Többi lent

Figyelt kérdés

Mind a kettőnknek fix keresete van és 2 éve vagyunk házasok. Akárhányszor felhoztam a gyerekvállalást ő mindig azt mondta, hogy térjünk vissza erre később. Ma reggel mondtam neki, hogy terhes vagyok (pedig nem)

Ő pedig teljesen kikészült ezért mikor haza érzem a munkából mondtam neki, hogy nem vagyok terhes. Nem haragszik meg semmi csak nem értem. Mindenünk megvan akkor szerintem simán lehetne gyerekünk, mert nem 40 évesen szeretném majd megszülni az első gyerekemet. Nagyon szeretem és ő is engem főleg ezért nem értem.

Ő 30 éves én 28 éves vagyok

2017. szept. 11. 22:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Meg születik a baba és amikor pár hónapos lesz, akkor ugyanezzel a szar dumával fog ott hagyni titeket...

Miért nem látsz kicsit tovább az orrodnál és látod be magadnak, hogy neki nem szabad gyereket szülni simán csak azért, mert nincs felkészülve rá és nem akarja... Ettől ő még nem feltétlenül rossz, az a rossz aki rá erőlteti.

2017. szept. 13. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!