Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom gyereke 10 evesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom gyereke 10 evesen azt mondja, hogy ha lesz a férjemmel kozos gyerekunk akkor o megoli a gyereket akkor miert mondhat ilyet? Ez normalis?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 10 eves a lany. Nalunk volt hetvegen. A ferjem megkerdezte tole hogy orul e majd neki ha lesz kisteso tolem,erre kozolte hogy megoli oket. Parom szerint ezt a kijelentest nem kell komolyan venni. Szerintem meg ez fura. Egy 10 eves hogy mondhat ilyet? Nekem ez rosszul esett.

2017. nov. 14. 14:25
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Es a ferjem meg mindig mondja hogy ha lesz kisbabank akkor majd vigyaz ra a lanya ha nagyobb lesz. En nem mernem rabizni. Vagy en vagyok a hulye?
2017. nov. 14. 14:36
 12/30 A kérdező kommentje:
De megviselhette de akkor a ferjem miert engem hisz bolondnak? Miert nem latja hogy gond van a gyerekkel?
2017. nov. 14. 14:38
 13/30 anonim ***** válasza:
90%

Tudod az a baj, hogy 10 évesen már simán bánthatja őket, akár "véletlenül nem figyeltem és leesett a baba"-kifogásba csomagolva.

De ha nekem ilyet mond egy 10 éves (aki már nem kisgyerek, mondjuk már 5-6 évesen SEM nézhető el), megmondanám az apjának, hogy akkor nyugodtan elmehet a házamból, mert ezt nem tűröm.

2017. nov. 14. 14:54
 14/30 anonim ***** válasza:
#13 egyetértek!
2017. nov. 14. 14:58
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

babát semmilyen körülmények között ne hagyjátok egyedül vele majd! Nem szabad. Volt már rá példa, hogy bántotta a nagyobb tesó, igen, féltékenység miatt. Úgy érzi, akkor még annyit sem fog vele foglalkozni az apukája, akár igaz ez, akár nem.

Apa nem akarja beismerni ezt, mert az macera, mert akkor pszcihológus, stb. Én apám is ilyen szőnyeg alá besöprős ítpus.

Vagy nem elég intelligens, vagy gyerekes, vagy nem akar macerát, fájdalmat

2017. nov. 14. 15:01
 16/30 A kérdező kommentje:
De csak a ferjem ilyen vagy minden szulo ilyen elfogult a sajat gyerekevel hogy nem veszi eszre hogy valami nem stimmel vele? Ferjem egesz nap el van tole ajulva hogy milyen artatlan mert meg csak 10 eves.
2017. nov. 14. 15:03
 17/30 A kérdező kommentje:
Es amugy szerintetek az miert van hogy nem mer valaszolni se senkinek? Se nem koszon semmi. Olyan ciki hogy elmegyunk valahova es egy 10 eves gyerek nem tud koszonni. Gondolom ez a neveles illetve a nem neveles miatt van. Ugye?
2017. nov. 14. 15:07
 18/30 anonim ***** válasza:
79%

Faxán nevelhették a férjed és az exneje a kiscsajt,hát "gratulálok"! Olyat már hallottam,hogy a húgát valaki úgy hívja 5 évesen,hogy kis szaros,de az a gyerek se volt valami jól nevelt és az ő családi háttere se volt éppen rendezett.

Ennyi idős gyereknek most az egyszer ezért már le lehet keverni egy makarenkói pofont,mert végképp tudja,miről beszél.Még ha nem is több verbális agressziónál.

Az 5 évesnek is adtam volna ezért egy kisebb tockost,hogy így beszél egy családtagról,akinek az az egy bűne van,hogy megszületett.

2017. nov. 14. 15:18
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Hat, engem elegge megijesztene. Sokan hajlamosak egy ilyen koru gyereket meg mindig nagyon kicsinek vizionalni, de pl. az en testverem 9 eves es tokeletes felfogja mindennek a jelentoseget, amit kiejt a szajan. Ez mar nem csak egy legbol kapott kijelentgetes...
2017. nov. 14. 15:38
 20/30 anonim ***** válasza:
69%

Hagyjuk már ezt az anyja hangolja ellened a gyereket témát... Jó, nyilván ennél a kérdésnél a te és az apuka pártját kell védeni, de cseppet sem ilyen egyszerű az ábra, mint gondolnád. Tudod, esetleg hallottad a saját füleddel, hogy az anyuka elmond mindennek vagy ezt mégis mire alapozod?

Nagyon jó dolog másokat hibáztatni, esélyes, hogy megtörtént vagy megtörténik, de hidd el, voltam ilyen helyzetben és ez nem ennyire fekete vagy fehér...

Valószínűleg a kislányt jobban megviselte ez a válás és a kialakult körülmények, mint amennyire ő ezt ki tudja vagy ki akarja fejezni.

Egyértelműen feszült, és hiába nem gondolja komolyan, és hiába nem gondolják a felnőttek körülötte komolyan, azért megviselhette ez az egész dolog.

A nevelés és a kialakult helyzet megfelelő kezelése lett volna jó megoldás, de kicsit úgy tűnik, hogy ezzel elkéstetek. Azt kell, hogy mondjam, hogy ezt nagyon nehéz helyrehozni már.

A gyerek agresszióját kellene egy kissé megfékezni, nem feltétlenül ezzel a témával kapcsolatban, hanem globálisan, mert ha hagyjátok tovább fajulni ezt, akkor másik körülmények között is ki fog ütközni ez a viselkedésében és ez sem a környezetének sem az ő kis lelkének nem fog használni. :(

2017. nov. 14. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!