Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha emiatt szeretnék gyereket?
Nekem nem volt rendes, normális gyerekkorom sajnos. Igazából nem azért szeretnék gyereket, mert késztetést érzek arra, hogy anya legyek (állítólag ezt kéne éreznem), hanem azért inkább, mert engem rengeteg sérülés ért, és valahol belül pótolni szeretném magamban azokat az éveket.
Tehát, kárpótolni magamban azt a kislányt, akinek nem volt gyerekkora azzal, hogy a saját leendő gyerekemet máshogy szeretném felnevelni. Szükségem van arra az érzésre, hogy képes lennék szeretetet adni annak ellenére, hogy én nem kaptam.
A párom is szeretne gyereket, de még sose mondtam el neki, hogy igazából ez motivál, valahogy olyan magától értetődő volt csak, hogy mindketten szeretnénk, és pont.
24n
Ha saját magad akarod kiteljesíteni egy gyereken keresztül, az nem megfelelő indok a gyerekvállalása.
Az egyetlen elfogadható ok arra, hogy gyereket szülj az az, hogy nagyon szeretnél gyereket.
Nem, és amíg nem léptél túl a sérelmeiden ne is akarj gyereket.
Ugyanis jön a "nekem erre nem volt lehetőségem" - és minden szarba bele fogod kényszerítni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!