Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint tényleg nagyon ronda lennék?
Nos...az utcán beszólogatnak pasik, hogy milyen csúnya vagyok. Furán néznek rám.
Neten is olyanok próbálkoznak be, akik konkrétan minden puncival rendelkező emberre ráírnak "hátha ez most összejön" alapon.
Tudom, hogy nem vagyok egy szépség. De akkor is...
Ma pl. elmentem 2-3 férfi mellett és hallottam, hogy "hányás hangot" adott ki az egyik. Majd elkezdtek röhögni.
Baromi rosszul esett.
Elég önbizalomhiányos vagyok. Vannak napok amikor jól érzem magam és van is önbizalmam. De ezek a dolgok iszonyatosan fájnak. Nem értem, hogy miért csinálják ezt.
Még a viszonylag normálisan, konszolidáltan kinéző férfiak is furán néznek rám ha szembe megyek velük az utcán.
Nem vagyok ápolatlan sem.
Ha a barátnőmmel megyek valahova engem észre sem vesznek mellette. (Alapból sem).
Ő magas, szép arcú. Tipikus manöken. Én meg olyan vagyok mellette mint valami slampos törpe.
Nem lehet, hogy az jön le az embereknek a kinézetedből, hogy nagyon nagyra tartod magad, különlegesen jó nőnek?
Szerintem az ilyen esetekben érthető, hogy kiröhögik az illetőt.
Pl. ha nagyon ki vagy festve, vagy a ruhád valami extrém borzalom, vagy ilyenek.
Épp ez az, hogy nem tartom magam jó nőnek.
Sminkem: szempillaspirál. Ennyi. Viszlát. Csókolom. Néha szemceruza.
Nem öltözködöm feltűnően. Teljesen átlagosan.
Jól összejöttünk itt akkor.
Borzalmas, hogy ilyen egyáltalán megtörténhet a világban. Amikor annyi, de annyi dologgal kell foglalkozni. Nem tudom, nekem se gyomrom, se időm, se kedvem nem lenne idegeneknek/munkatársaknak/bárkinek beszólni, vagy bántani őt.
#19 hogy változtattál magadon?
18-as voltam.
Kedves 18-as! Eredetileg frufrut viseltem, és a pattanások után néhány heg látszódott az arcomon, elég feltűnő helyen. Továbbá rövid, seszínű szempilláim voltak. A szemüvegem pedig ilyen ovális, aranykeretes visszafogott jókislányos volt (nem tudom másként jellemezni:)). Plusz volt rajtam +10 kg súlyfelesleg, a bajuszomat pedig szőkítettem, de attól az még bajusz maradt, csak éppen szőke. Szóval aláírom, nem voltam egy szépség.
Amit változtattam magamon, az először az volt, hogy lefogytam 5+5 kg-ot, legyantáztam a bajuszomat, és nem vacakoltam a szőkítéssel, utána megnövesztettem a frufrumat és oldalra elválasztva kezdtem hordani a hajam. A régi szemüvegem helyett választottam egy lendületes, egyszerű, mégis modern vonalvezetésű keretet. A hegekre Contactubex gélt kezdem használni (már alig látni a hegeket), a szempillák erősítésére ricinusolajat használtam, majd elkezdtem őket festeni.
Persze ezeket a változásokat csak szép, fokozatosan vezettem be, kb. 3 év alatt, így szinte észrevétlenül alakult ki a külvilág számára. :)
#26, jó ezt olvasni. :-)
És azóta megnőtt az önbizalmad? Már nem bántanak?
Az önbizalmam sajnos, nem jött meg, de ez olyan dolog, hogy ha egy jótündér szépségkirálynővé változtatna, akkor sem lenne. Szerintem ez olyan valami amit más úton kell elérni, nem a szépség által. Mikor a tanulmányaimmal foglalkozom, és az eddig elért eredményekkel akkor érzem, hogy fejlődtem valamit, és egy picit nő az önbizalmam is. De nyíltan már hálistennek nem bántanak, amit a hátam mögött mondanak, arról pedig nem tudok. :)
18-as: és tényleg annyira reménytelennek látod a helyzetet, hogy plasztikai műtétre gondolsz? De ugye, csak kisebb beavatkozásra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!