Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek szerint tényleg nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint tényleg nagyon ronda lennék?

Figyelt kérdés

Nos...az utcán beszólogatnak pasik, hogy milyen csúnya vagyok. Furán néznek rám.

Neten is olyanok próbálkoznak be, akik konkrétan minden puncival rendelkező emberre ráírnak "hátha ez most összejön" alapon.

Tudom, hogy nem vagyok egy szépség. De akkor is...

Ma pl. elmentem 2-3 férfi mellett és hallottam, hogy "hányás hangot" adott ki az egyik. Majd elkezdtek röhögni.

Baromi rosszul esett.

Elég önbizalomhiányos vagyok. Vannak napok amikor jól érzem magam és van is önbizalmam. De ezek a dolgok iszonyatosan fájnak. Nem értem, hogy miért csinálják ezt.

Még a viszonylag normálisan, konszolidáltan kinéző férfiak is furán néznek rám ha szembe megyek velük az utcán.

Nem vagyok ápolatlan sem.

Ha a barátnőmmel megyek valahova engem észre sem vesznek mellette. (Alapból sem).

Ő magas, szép arcú. Tipikus manöken. Én meg olyan vagyok mellette mint valami slampos törpe.

2017. nov. 4. 18:04
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Még az idősebb férfiak sem néznek rám. Elég gáz.
2017. nov. 4. 18:05
 2/28 anonim ***** válasza:
94%

Ebből semmi nem derül ki. Az kérdezed, hogy tényleg ronda vagy-e majd végig arról beszélsz, hogy milyen csúnya vagy.

Muti képet és kapsz valós választ is.

2017. nov. 4. 18:05
 3/28 A kérdező kommentje:

Rossz kategória. Na mindegy.

Nem vagyok szépség. Ezt tudom. De a visszajelzésekből meg az jön le, hogy egyenesen tragédia vagyok.

2017. nov. 4. 18:07
 4/28 anonim ***** válasza:
68%

Kép alapján nehéz megmondani.

Önbizalmad nincs, mert nagyon a környezetedre vagy kiélezve. Aki rendben van magával, azt nem érdekli a környezete reakciója. Észre sem vennéd.

Mennyire adsz magadra? Haj? Smink? Nőies ruhák? Testalkat?

Nincs olyan hogy ronda nő, csak igénytelen vagy lusta. Néha fogom a fejem, hogy mennyire el van hanyagolva pár nő és mennyi mindent lehetne kihozni belőlük, ha kicsit figyelnének magukra.

2017. nov. 4. 18:08
 5/28 anonim ***** válasza:
50%

Tudod, miért nem értem az ilyeneket nőként?

Most megnéztem direkt kalkulátorral, hogy a húszas éveim elején 38 körül mozgott a BMI-m. Az egy durva elhízás, ott már nem számít más. És soha nem csúfolt senki. Az utcán meg pláne nem. Láthatatlan voltam.

És Pesten élek, éltem mindig is, tömegközlekedtem egész életemben, és még soha nem hallottam, hogy összesúgnak mögöttem vagy megnéznek. Egyszer volt egy kék tincs a hajamban, azt is csak a nénik bámulták meg.

2017. nov. 4. 18:09
 6/28 anonim ***** válasza:
69%

Ha nem tolakodás, akkor tudsz képet mutatni?

Szépség relatív. Aki meg az utcán kritizál a kinézeted miatt, azzal meg nem kell törődni, mert csak saját magát minősíti vele. Egy szegénységi bizonyítványt alkot magáról, hogy mennyire felszínes.

2017. nov. 4. 18:09
 7/28 Heart of Darkness ***** válasza:
0%
Nem derül ki, de kétlem, hogy ennyire vészes lenne a helyzet.
2017. nov. 4. 18:12
 8/28 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy nem vagyok ápolatlan! Adok magamra. Csinosan öltözködöm.

Átlagos testalkatú vagyok. Nem vagyok vékony de kövér sem.

2017. nov. 4. 18:16
 9/28 anonim ***** válasza:
74%
Kamu. Én tényleg ocsmány vagyok, de azon kívül, hogy néha idegesítően megbámulnak, nem ért atrocitás. Udvariasak velem a férfiak
2017. nov. 4. 18:17
 10/28 anonim ***** válasza:
82%

Hat ez eleg erdekesen hangzik. Aki fujjog meg "csufol" masokat minden ok nelkul az kb a legalja ember. Nem hiszem el neha, hogy mekkora bunkok vannak.

Ennyire nem lehetsz ronda. Viszont biztos, hogy nagyon ki van hegyezve a fuled masok velemenyere. Lehet olyat is magadra veszel amit egyebkent nem neked szantak. Tudod mar be is meseled magadnak es igy csak rosszabb lesz. Amugy megfelelo ruha, sport, smink+haj sztem minden non dob 2-3 pontot a 10/es skalan :)

2017. nov. 4. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!