Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok neki, hogy már volt előtte egy 3 évig tartó kapcsolatotok?
Kiderült neki még sosem volt senkije, ezt az első csókunk után mondta el visszakérdezett, de én nem szóltam semmit, mert nem mertem elrontani a hangulatot.
Sajnos az előző barátom megcsalt és már az új nőjével van. Úgyhogy bánom már minden percét, amit rá pazaroltam.
Meséltem neki tesómról aki már 3-4 éve van egyutt barátjával(23eves) erre azt mondta "Te jó ég",szóval akkor mit szólt volna az enyémhez.:/ Nem igazán ismerjük egymást még és az új környezetem sem engem. Direkt egy messzi nagyvárosba mentem tovább tanulni, célom a szak elvégzése mellett persze, hogy itt egy új életet kezdhessek.
19L,20F
Nem tudom ez egyeseknek miért baj, vagy miért hihetetlen...
Minden esetre jobb ha minél előbb elmondod (főleg hogy már kérdezte), legalább ha olyan hüle mint a gólyatáboros akkor időben le fog lépni, még azelőtt hogy komolyabban megsérülnél...
De akinek ez hátrány azzal valami probléma van...
Tehát te most lényegében hazugságra alapozod a kapcsolatotokat.
Szuper, csak így tovább.
Ha kiderül, remélem, kidob, mint macskát a hóra :)
Semmi kivetnivaló nincs abban ha valakinek életében több kapcsolata van. Egy 3 éves kapcsolat már nagy túlzásokkal sem mondható átgondolatlannak és ribizlisnek, pláne hogy nem a te hibádból vagy akaratodból lett vége.
Még csak nem is brutálkorán kezdted, 16 éves korában az emberek többsége már bőven randizik, kapcsolatokat kezd.
Amivel bajt látok, az egyrészt az őszintétlenség, másrészt az a feltételezés/elvárás hogy egy lánynak érintetlennek kell lennie, és hogy minden előző kapcsolattal "veszít az értékéből" a lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!