Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legcsúnyább "kapcsolatotok", amikor kihasználtak titeket? Mi történt?
pontosan ez nem kihasználás, de nekem ez esett a legrosszabbul:
a barátnőm akivel együtt éltem, a kapcsolat vége felé már ki-kicsaintott, és több mint 1 hónapig randizgatott mással a hátam mögött, úgy hogy közben velem lakott, és annyi nem volt benne hogy a szemembe mondja. :(
26/F
1-es, akárcsak a párom exe, de ő fél évig hülyítette a kedvest.
Nekem az exem, csomót beleadtam a kapcsolatba (érzelmek, háztartás, mellette rezsibe fizettem normálisan), ő meg kb szart a fejemre, a barátai meg a fényképezőgépe előbbre voltak, mint az állítólagos szerelme.
Egy évig próbálkoztam helyrehozni, de csak mentünk lefelé a szarba, mert egy idő után már engem sem érdekelt. Én hiába akarhatok bármit, ha ő nem vevő rá.
Aztán mikor két hónapig nem dolgoztam (kórházi kezelés után) elhordott minden ingyenélőnek.
Na, az volt az a pont, hogy összecsomagoltam és leléptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!