Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel a helyzettel most mit lehet kezdeni? A férjem sokszor dolgozik éjszakai műszakban. A telefonszámlán 140 perc beszélgetést találtam a 22-07 óráig tartó időszakban. Mit tennétek?
Kedves 4/4,
Kifejtenéd ezt bővebben.. Ezek szerint ez csak unaloműző és nem gondoltatok bele, hogy ebből akár válás is lehet?
Miért jó ez Nektek? Az én férjem tisztában van vele, hogyha ez kiderülne, akkor elválnék, ezért is törli az üzeneteket Szerintem inkább arról van szó, hogy amíg 1 % esélyt is lát arra, hogy valami lehet ezzel a csajjal, addig kapcsolatban marad vele..? Nem unaloműzésről..
Az, hogy a te párod mire gondol, mit szeretne elérni, én nem tudhatom.
Én, egy ugyanazon időpontban, 5-6 nővel irkáltam, különböző témákban. Elég jó szórakozás volt, 5 különböző téma, 5 különböző üzenet és mindre a megfelelő üzit adni:)Mondjuk úgy, észnél kellett lenni:) Ettől még, meló után, a páromhoz siettem haza:)
És ilyenkor ment a fűzögetés vagy miről beszélgettél velük?
A feleségeddel is beszélgettél közben? Vagy este elköszöntél, hogy jó éjt, te meg jól elvoltál az éjszaka?
Szerinted mit szólt volna hozzá, ha kiderült volna?
A házasságoddal minden rendben volt, miközben ezeket csináltad?
Házasságommal, a mai napig rendben minden:) Imádom a párom:) Na és ő is ezt mutatja. Beszélgetésben meg az a téma volt mindig, amit a másik akart. Volt lány, akivel végig izgultam az érettségijét, volt akibe lelket öntöttem a válása alatt, volt aki konkrétan a szexuális aktusról kérdezgetett, de volt, akivel a földi eper termesztéséről beszélgettem.
A párommal, személyesen beszélgetek, nem neten, telón:)
Most is azért vagyok gép előtt, mert már alszik, hajnalba kell, meló. Azért, alvás előtt, együtt fürödtünk, legyen neki valami altató is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!