Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha a barátnőtök felszed 10 kilót, már kevésbé kívánjátok? Kerülitek a gyakori szexet? (Nem olyan hosszú ideig tartó kapcsolatban)
10 kiló nem ugrik fel csak úgy egyik napról a másikra. Ha együtt vagyunk és figyelek rá, akkor feltűnik a folyamat, hogy mivan, és el sem jut a 10 kilóig. Ha meg speciális oka van, az is feltűnik.
És persze nem mindegy, hogy mihez képest szedett fel annyit, mind zsír-e vagy sem, hogy áll rajta. Szóval annyi információ, hogy "tíz kiló plusz" édeskevés. Persze tudom, hogy nem divat ezt felfogni.
Engem is zavarna. Ha túlsúlyos nőt akartam volna, akkor alapból ilyet választottam volna.
Az ilyen hipp-hopp felkapott kilóvskák meg amúgy is nemtörődömségre, meg igénytelenségre utalnak.
Persze hogy zavar. Nem csak belsőre, de belsőre és külsőre is szeretünk be a másikba?
Szeretnéd ugyanúgy a párod, ha megkopaszodna, a pö cse 5 centivel kisebb lenne, 10 centivel alacsonyabb lenne és felszedne 10 kilót?
Naná, hogy nem! És ezzel semmi baj nincs.
Az öregedés egy dolog. Oké, hogy nagyon hosszú távon elfogadjuk hogy a másik is (és mi is) öregszünk. De amikor azt látjuk a másikon hogy elhagyja magát és nem tesz azért, hogy rendben legyen külsőre, akkor nyilván veszítünk a vonzalmunkból iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!