Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ha a barátnőtök felszed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha a barátnőtök felszed 10 kilót, már kevésbé kívánjátok? Kerülitek a gyakori szexet? (Nem olyan hosszú ideig tartó kapcsolatban)

Figyelt kérdés
2016. okt. 14. 10:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Figyelj, tökmindegy, hogy mit írnak az itteni válaszadók, egyes-egyedül az adott férfi ízlése mérvadó.

Ha valaki összejön egy eleve husisabb nővel, az két okból teszi:

-Még pont belefér neki ennyi husi (és nem több)

-Kifejezetten a husisságra bukik

Attól függően, hogy melyik kategóriába tartozik, aszerint fog viszonyulni a hízáshoz. Mondjuk 10 kiló viszonylag rövid idő alatt már igen látványos. Én is husisabb alkat vagyok, az utóbbi időben sokat ingadozott a súlyom, de csak pluszmínusz 5 kilókról van szó. Én nem annyira vettem észre magamon, de a környezetem igen! Volt, hogy egy nap hárman mondták, hogy "sokat fogytál", ráálltam a mérlegre, és tényleg... 3-4 kilót fogytam, és ezt már soknak látták!

Azt is hadd tegyem hozzá, hogy ha nem olyan hosszú idő alatt feljön 10 kiló, akkor az csak a kezdet, jöhet még fel több is!

2016. okt. 14. 13:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Én gyógyszer miatt szedtem fel egyszer 15 kilót úgy kb. fél évre a kapcsolatunkban, párom kb. még jobban kívánt. Pedig előtte is elég húsos voltam. Neki ez a zsánere, valószínűleg. De azt is megértettem volna, ha így már nem kívánt volna.
2016. okt. 14. 15:32
 13/14 anonim ***** válasza:
#12 A fene a párod gusztusát!
2016. okt. 14. 18:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Én a 167 centimhez voltam már 47 és 68 kiló is, párom nem szólt be soha, mindig szépnek mondott (mondjuk a 47 kilónál már megkaptam, h nem nőies, csupa csont).
2016. okt. 15. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!