Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim megkérdezte h borotválom e ott lent. Mit tegyek? Bővebben -->
Figyelt kérdés
Én nem szeretném elmondani neki, nemvagyunk még olyan régóta eggyüt ( 1hónapja) és modtam neki, hogy nemszeretném elmondani. mondta h mondjak egy érvet h mértnem. Mondtam h mert magánügy, és nem szeretném elmondani. Azt mondta ez nem komoly érv mert én sem fogadnám ezt el tőlle.
Mit mondjak akkor? Miért nem?
2010. máj. 30. 17:20
41/48 anonim válasza:
azt én nem tudom, hogy te milyen nézeteket tartasz magadénak, és hogy élsz, így nem tudok mit mondani :D
15/L
42/48 A kérdező kommentje:
szerintem jobb lenne ha nem mondanál semmit..
2010. máj. 30. 19:38
44/48 anonim válasza:
akkor egy átlag ember és közted? de tudodmit? inkább hagyjuk, mer én a stílusokat nemfogom elismerni, temeg az én véleményem. de nem szép tőled, hogy a normális embert neveted ki. ugyanis nem az lenne a természetes, hogy 14 évesen vitatjátok a sexuális életeteket a suliba. énse szivaesen beszélek az enyémről. és mi? inkább az a szomorú hogy idáig fajult a dolog(azt már te leírtad, hová)...
45/48 anonim válasza:
nem gáz, ha nem mondod el neki :) sokkal szeretnivalóbbak a normális lányok mint az a bizonyos pank. márpedig a te viselkedésed gondolom normálisabb. még 18 évesen se mondanám el, ha csak 1 hónapja vagyunk együtt valakivel :) erről ennyit. ha valakinek nemtettszik, nyugodtan írja le.
46/48 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ utolsó:)
és tuti lessz akinek nemtetszik ;-)
2010. máj. 30. 20:45
47/48 anonim válasza:
Manapság ennyire gáz lenne elmondani? Nem tartana tovább kb 2 másodpercnél és legalább leszállna a témáról. Szerintem mindenféleképpen azt mond h borotválod, mert szerintem senki nem szereti a dzsumbujt. Bár 14 évesen lehet még a pelyhedzés sem indult be, de nem látok be a bugyidba így nem tudom mi a helyzet :D
48/48 anonim válasza:
Nagyon is erőlteti, ha indokokért faggat. Ez a kérdés egy 28 évestől sem lenne természetes ebben a helyzetben, ha volt gyerekszobája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!