Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim megkérdezte h borotvál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim megkérdezte h borotválom e ott lent. Mit tegyek? Bővebben -->

Figyelt kérdés

Én nem szeretném elmondani neki, nemvagyunk még olyan régóta eggyüt ( 1hónapja) és modtam neki, hogy nemszeretném elmondani. mondta h mondjak egy érvet h mértnem. Mondtam h mert magánügy, és nem szeretném elmondani. Azt mondta ez nem komoly érv mert én sem fogadnám ezt el tőlle.

Mit mondjak akkor? Miért nem?

2010. máj. 30. 17:20
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
0%

de hogy lehetsz ilyen f0sós, hogy nem mersz válaszolni egy ilyen kérdésre :D ez csak azt jelentheti, hogy szőrös vagy :S mifelénk az osztályban nyíltan és nyugodtan beszélünk ilyen témáról, pasimmal meg méginkább. :D de ahogy gondolod.

15/L

2010. máj. 30. 17:40
 12/48 FFDP ***** válasza:
Az én kapcsolataimban mindig elsődleges az őszinteség, az egyik szépsége egy párkapcsolatnak, hogy mindent megoszthatsz a pároddal, nem feljövök a gyk - re, hogy megkérdezzem, hogy mit hazudjak, hogy ne faggasson tovább a párom.
2010. máj. 30. 17:40
 13/48 anonim válasza:
0%
Mond azt hogy azért nem borotválod,mert medvedisznóember vagy és szüleid nem engedik,hogy megszegd a hagyományt.
2010. máj. 30. 17:48
 14/48 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokot..tényleg.. nagyon fantasztikus emberek vannak (Y).

Csak szimplán nem szeretném neki elmondani azt hogy igen vagy nem, mert mellesleg az igazgatónőm fia.. szóval... de jó eggyeseknek hogy mindent tudnak (Y)

JÉZUSOM -.-"

2010. máj. 30. 17:49
 15/48 anonim ***** válasza:
31%
és mivan akkor, ha az igazgató fia? :D megtudjahogy szőrös/nemszőrös, elmondja anyucinak, az meg kirúg hogy hogyképzeled hogy ilyen a sunád? :D vicces lenne :P
2010. máj. 30. 17:54
 16/48 anonim ***** válasza:
86%
az őszinteség... de mennyire tudsz őszinte lenni egy kapcsolatban, ami még szinte el se kezdődött? az 1 hónap nem olyan hosszú idő. és ha már 14-15 évesen ilyen tapintatlan kérdést feltesz, valószínűleg még nem is "éredt". ha fél éve együtt vagytok, akkor lehet beszélni a feltétlen őszinteségről, de kiváncsi vagyok, ő mennyire az ezzel a modorral. nem mondanám el neki. az első oldalon van elég indok. lehethogy következő hónapban dob, és lesz mit mesélni a haveroknak, és még te fogod rosszul érezni magad, hogy mért ilyen, mikor semmi rosszat nem csináltál, őszinte voltál vele... gondolom nem az a fajta vagy, aki cserélgeti a pasikat mint az alsógatyát, ha elgondolkozol rajta, hogy válaszolj-e. szerintem ez jó, ha valakiben van némi kitartás partnere iránt. keress olyat, aki van hozzád elég érett, és nem mindegy neki, hogy hova szúrja, és értékeli azt, hogy ittvagyok neked, és szeretlek, annak ellenére, hogy nem fekszünk le mindjárt az első hónapban. (röviden, és szebben: aki kitart melletted, hosszútávon, és nemcsak azért van veled, mert akar...)
2010. máj. 30. 17:56
 17/48 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló! Jó látni, hogy vannak értelmes emberek a földön :) És tisztába vannak a dolgokkal. olvastam olyat a válaszok között hogy 15évesen az osztályban ez a téma. Szép, büszkék lehetnek magukra.. ;-)
2010. máj. 30. 17:59
 18/48 anonim ***** válasza:
100%
kösz :) amúgy énis 15 vagyok :D nálunk is vannak az osztályba, akiknél ez megy egész nap, de szerintem elég korai. és nem ez a normális, hogy már egy hónap kapcsolat után ilyeneket kérdez. nem érdemes szerintem vele fojtatnod. nemsokára mész középsuliba, biztoshogy lesznek normálisabbak, akik már az eszükkel, és nem a ... gondolkoznak :D 17:56 voltam
2010. máj. 30. 18:03
 19/48 A kérdező kommentje:
De szeretem a fiút nagyon. :) És ő is engem, csak tudod ő már 17 és nála ez a kérdés már lehet természetes :)
2010. máj. 30. 18:07
 20/48 anonim ***** válasza:
35%

szerintem nem nagy dolog, hogy erről beszélgetünk az osztályban :D engem anyám arra nevelt, hogy nem kell az ilyeneket tabuként tekinteni, és hogy lehet nyíltan beszélni szexuális témákról, nem ciki az :D (persze mindennek megvan a határa, de az hogy a szőrtelenítésről hülyülünk az osztályban, korántsem olyan furcsa)

én a barátommal 3 hónapja vagyok együtt, mégis nyíltan és őszintén tudunk beszélni ilyenekről, sőt, még extrémebb dolgokról is :D

15/L

2010. máj. 30. 18:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!