Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim megkérdezte h borotválom e ott lent. Mit tegyek? Bővebben -->
Én nem szeretném elmondani neki, nemvagyunk még olyan régóta eggyüt ( 1hónapja) és modtam neki, hogy nemszeretném elmondani. mondta h mondjak egy érvet h mértnem. Mondtam h mert magánügy, és nem szeretném elmondani. Azt mondta ez nem komoly érv mert én sem fogadnám ezt el tőlle.
Mit mondjak akkor? Miért nem?
de hogy lehetsz ilyen f0sós, hogy nem mersz válaszolni egy ilyen kérdésre :D ez csak azt jelentheti, hogy szőrös vagy :S mifelénk az osztályban nyíltan és nyugodtan beszélünk ilyen témáról, pasimmal meg méginkább. :D de ahogy gondolod.
15/L
köszönöm a válaszokot..tényleg.. nagyon fantasztikus emberek vannak (Y).
Csak szimplán nem szeretném neki elmondani azt hogy igen vagy nem, mert mellesleg az igazgatónőm fia.. szóval... de jó eggyeseknek hogy mindent tudnak (Y)
JÉZUSOM -.-"
szerintem nem nagy dolog, hogy erről beszélgetünk az osztályban :D engem anyám arra nevelt, hogy nem kell az ilyeneket tabuként tekinteni, és hogy lehet nyíltan beszélni szexuális témákról, nem ciki az :D (persze mindennek megvan a határa, de az hogy a szőrtelenítésről hülyülünk az osztályban, korántsem olyan furcsa)
én a barátommal 3 hónapja vagyok együtt, mégis nyíltan és őszintén tudunk beszélni ilyenekről, sőt, még extrémebb dolgokról is :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!