Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim megkérdezte h borotválom e ott lent. Mit tegyek? Bővebben -->
Én nem szeretném elmondani neki, nemvagyunk még olyan régóta eggyüt ( 1hónapja) és modtam neki, hogy nemszeretném elmondani. mondta h mondjak egy érvet h mértnem. Mondtam h mert magánügy, és nem szeretném elmondani. Azt mondta ez nem komoly érv mert én sem fogadnám ezt el tőlle.
Mit mondjak akkor? Miért nem?
ha nem érdekelne, hogy mit beszélek az osztályomban, akkor már rég nem ezen lovagolnátok :D
ohh, és megjegyezném, hogy én olyan magasról sz@rok a trendre, vagy épp divatra, amilyen magasról csak lehet, pank vagyok, az ilyenek ellen (is) lázadunk ;)
nem azt mondom, hogy 14 évesen borotválja, ha nem használja, csak hogy egy ilyen kérdésből, hogy borotválja-é, miért kell ekkora ügyet csinálni? :D
15/l
azért lettem pank, mert elve ilyen nézetekkel rendelkezem, így érzem jól magam, de nem nyomom el a jellem, ezzel a kinézettel hoztam felszínre magam, így lehetek önmagam ;) oh, és nem ítélek el embereket stílus alapján, képzeld, vannak diszkós, rapper, rocker, retrós, hippi, pank, sőt emós barátaim is, az más kérdés, hogy én a pankon kívül mást nem lennék képes képviselni ;)
15/L
Még az a jó h nem mondod el neki.Egyik válaszoló aki 15 éves és arról beszélget a pasijával h neki szőrös vagy sem az sztem ilyen korban elég gáz.
15/L
nem próbáltam senkit sem kioktatni, csak álláspontot foglaltam:D
szerintem nem gáz a pasimmal erről dumálni, meghát, most tuti ezért is kapom majd a sok osztást, de már látta is, ahogy én is őt, nem nagy cucc :D
15/L
nem értetted meg amit írtam. úgy értettem, hogy a pank hülyeség. a rapper hülyeség. a rocker hülyeség. és képzeld, az emo és a skate is. ez mind csak divat, még a divatellenes pank is :) nemlenne egyikkel se semmi bajom, a gond csak az, hogy nem léteznek. mit jelent az, hogy ha valaki aztmondja, hogy "emos vagyok"? szereti a feketét? más emberis. érzékeny? pl. énis. és azalatt mit értesz, ha valaki aztmondja, hogy "rocker vagyok"? tud gitározni? a papám is tudott. szereti a rockot? énis elhallgatom. agresszív? ahhoz nemkell rockernek lenni. rapper??? szereti a reppet? énis elhallgatom. 2 számmal nagyobb ruhát hord? és akkor mi? más is vehet fel lógós gatyát. skates??? énis tudok bicajozni, motorozni, képzeld, még a BMXet is elvezetem és nem mondom magam skatesnak :D panker? semmi bajom a rózsaszín felálló hajjal :D
elárulnád, miben különböző 2 ember, ha "más stílusuk van"? (szerintem hülyeség ezek a stílusok, ezért "")
a valódi stílusok (amik nem csak a divaton alapulnak) más-más politikai illetve zenei mozgalmat képviselnek, más az öltözködésük, és ezeknek az összessége adja ki a 'stílust' (nálam ez nem csupán öltözködési forma, hanem életstílus is). ellenben az emo meg a hasonló divatirányzatok csupán a külsőségekről szólnak (meg a zenéről is).
15/L
igazat adok a kérdezőnek.
és mégvmi. életstílus? megkértezhetem, mi a különbség közted és mondjuk köztem? miben vagy te más, tőlem, azzal, hogy te pank vagy, énmeg nem sorolom magam sehova?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!