Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell kilépni jó kapcsolatból?
Három éve vagyunk együtt a párommal, nincs gyermekünk, nem vagyunk házasok. Ő nagyon kedves és figyelmes, az első évben szerelmes voltam belé, Ő még mindig belém. Lassan, 30 leszek, és szeretnék gyereket. Párom igazi megbízható férj típus. A problémám, hogy több mint fél éve nem kívánom Őt szexuláisan. Lehet, hogy ez csak átmeneti? Kedves és figyelmes, elég jól megvagyunk, de kicsit inkább testvéremnek érzem. Tudja a problémámat, mégis megértő, Ő úgy gondolja, ez átmeneti, mert eléggé stresszes időszakban vagyok. De szerintem nem normális, hogy több mint fél éve csak más férfiakkal fantázilok, és vele meg egyáltalán nem akarok együtt lenni. Viszont nem akarom, és nem is fogom megcsalni. Vagy szakítanom kéne vele, vagy még többet várni... Egyáltalán van értelme tovább várni?! Nem tudom, mit tegyek, lehet, hogy minden kapcsolatban eljön ez az időszak... akkor meg egyszer úgy is maradnom kell, ha családot szeretnék. Nem hiszek az "igazi"-ban, és úgy gondolom, hogy előbb-utóbb úgysem a lángoló szerelemről és a forró szexről szól a kapcsolat, de nem korai ez kicsit?!
Tudom, hogy nekem kell döntenem, nem tanácsokat várok, csak szeretnék hasonló problémával küzdő társaimmal beszélni erről. Olyanok hozzászólásait várom, akik már léptek ki jó kapcsolatból a fent említett ok miatt, vagy pont ilyen kapcsolatban vannak, és hozzám hasonlóan még hezitálnak!
nem érdemes egy oylan kapcsolatban maradni, ahol kételyeid vannak. ha megtalálod az igazit, semmi kétely nem lesz benned.
most tegyük fel, vennétek vágyfokozót..minek? nem szedheted mindig. szerelem nélkül a kapcsolat egyenlő a nullával! hagyd ott, amíg jobban bele nem bonyolódsz a gondolkodásba, mert ebből depi lesz!
szülnél neki egy gyereket, 3év eltelne, és falra másznál a páordtól. a gyereknek nem lenne testvére(egykeként meg rossz), ti meg pereskednétek válás ügyben.
nah.. megéri?
Szia!
Mi 8 éve vagyunk együtt a kapcsolatban és én kb. 2 éve nem kívánom a páromat. Az én párom is figyelmes, kedves.. ez a dolog nem átmeneti, nem múlik el magától, csak egyre rosszabb lesz idővel.. idővel az is rosszul fog esni ha csak hozzáér.. ilyennek ne szülj gyereket, mert utána még annyira se fogod őt kívánni, mint a gyerek előtt.. szerintem szakítsatok, és barátok maradhattok azért..
Köszönöm a reakciókat!
Kb. másfél hete szakítottam, és ez volt a legjobb dolog, amit tehettem. Most így utólag már azt is látom, hogy egyáltalán nem lehet az ilyet jó kapcsolatnak tartani, ez csak a biztonság illúziójába való kapaszkodás volt.
Kívánok mindenkinek, aki hasonló helyzetben van, mint amilyenben én voltam, határozottságot és elszántságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!