Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiba volt kilépni egy kapcsolatból, amelyben mindkét fél szerelmes volt a másikba, de keveset tudtak találkozni?
Én is pont így jártam...nagyon rossz...őrülten szeretem és ez a kva távolság közénk állt. Minden nap arra gondolok hogy bárcsak egyszer fogná magát eljönne hozzám és elmondaná hogy hiba volt szakítani, hogy nem bírja nélkülem és hogy nagyon szeret. Remélem egyszer teljesül az álmom és újra vele lehetek. Annyira hiányzik hogy az már szinte fáj. Nagyon jó volt együtt, ennyire még nem szerettem senkit. Igaz nem ismerem az összes pasit, nem is akarom de úgy érzem nekem Ő a legtökéletesebb ezen a világon...
Kérdésedre válaszolva szerintem ezt neked kell érezned hogy hiba volt-e és hogy hogyan éreznéd jobban magad ha együtt lennétek újra szerelmesen,imádva egymást - igaz áldozatokkal (ami ugye minden kapcsolatban van)de legalább tudjátok hogy a ti kapcsolatotok nagyonis működik olyan szempontból hogy ha nincs veszekedés, féltékenység stb. EZz nagyon ritka a mai világban, egy jól működő kapcsolat, szerintem becsüld meg!
A másik lehetőség ugyebár az hogy túlteszed magad rajta és keresel mást. Viszont ha tényleg szerelmes voltál és "tökéletes" volt számodra a párod akkor másokban is valószínüleg az ő tulajdonságait fogod keresni és ha már egy kicsit is nem olyan akkor nem leszel 100%ig boldog vele.
Viszont mielőtt döntesz sztem kérdezd meg a volt párodat is ha jóban vagytok hogy mi erről a véleménye. Én tuti hogy a plafonon lennék a boldogságtól és körbefutnám vigyorogva a falut ha az én exem állna azzal elő hogy megbánta a szakítást.
Minden esetre a döntés a tiéd! Neked kell érezned hogy te hogyan lennél boldog. A távolság sztem nem olyan eget rengető dolog...vannak akik több ezer(!) km-ről is ugyanúgy szeretik egymást és ugyanúgy kitartanak a másik mellett. Ha igazán szeretitek egymást akkor kibírjátok azt az időt amíg újra tudtok találkozni. Nem szabad ilyen könnyen feladni! Ha boldog vagy becsüld meg!
Remélem jól döntesz majd! Sok sikert hozzá!
Bocsi a regényért :$
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!