Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj, hogy nem akarok barátnőt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, hogy nem akarok barátnőt? 19/F

Figyelt kérdés

19 éves egyetemista fiú vagyok. Volt már pár barátnőm, de általában megcsaltam őket egy másik lánnyal, mert sosem éreztem azt a huhh waow pillangó a gyomorban érzést.

Jelenleg nem keresek barátnőt, megelégszem a partylányokkal, akiket felszedek egy partyn, mindkettőnknek jó egy estére, és utána vége, max köszönünk egymásnak, ha valahol találkozunk.

Jelenleg időm sem lenne kapcsolatra, mert a lakhelyem és az egyetem 85 Km-re van egymástól, ahova heti 2-3x le kell járnom, szükségem sincs arra, hogy valaki folyamatosan féltékenykedjen, mindenről be kelljen számolnom, és ne élhessem az életem.

Van egy lány, akiért talán megváltoznék, de ő túl jó hozzám, én is egész jó pasi vagyok állítólag, és meg szoktam szerezni, amit akarok, de ő túl jó hozzám, és 1x randink lett volna, amire nem mentem el, tehát esélyem sem lenne nála újra...

A barátaim minig mondják, hogy ez nem OK, hogy nem akarok komoly kapcsolatot, és, hogy változtatnom kellene a hozzáállásomon...

Ti hogy látjátok?

A válaszotokat előre is köszönöm:)

2010. máj. 29. 23:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

wow, hogy le lettem pontozva :/

Azért írtam, hogy jogilag, úgy értettem, hogy jogilag felnőtt, mert aki ilyen egyéjszakás csajváltoztatgatós életet él, és nincs egy normális komoly kapcsolata se, az normális? Persze rögtön arra térsz rá, hogy gyerekkel meg hogy rögtön felcsináltad volna. Írtam én ilyet? -.-

De persze, ok, ha neked ez a jó, hogy nem szeretsz egy lányt se, csak jársz vele egy napot, akkor egészségedre

2010. máj. 30. 14:03
 22/22 anonim ***** válasza:
Azért majd írd le, hogy mi sült ki belőle.
2010. máj. 30. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!