Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, hogy nem akarok barátnőt? 19/F
19 éves egyetemista fiú vagyok. Volt már pár barátnőm, de általában megcsaltam őket egy másik lánnyal, mert sosem éreztem azt a huhh waow pillangó a gyomorban érzést.
Jelenleg nem keresek barátnőt, megelégszem a partylányokkal, akiket felszedek egy partyn, mindkettőnknek jó egy estére, és utána vége, max köszönünk egymásnak, ha valahol találkozunk.
Jelenleg időm sem lenne kapcsolatra, mert a lakhelyem és az egyetem 85 Km-re van egymástól, ahova heti 2-3x le kell járnom, szükségem sincs arra, hogy valaki folyamatosan féltékenykedjen, mindenről be kelljen számolnom, és ne élhessem az életem.
Van egy lány, akiért talán megváltoznék, de ő túl jó hozzám, én is egész jó pasi vagyok állítólag, és meg szoktam szerezni, amit akarok, de ő túl jó hozzám, és 1x randink lett volna, amire nem mentem el, tehát esélyem sem lenne nála újra...
A barátaim minig mondják, hogy ez nem OK, hogy nem akarok komoly kapcsolatot, és, hogy változtatnom kellene a hozzáállásomon...
Ti hogy látjátok?
A válaszotokat előre is köszönöm:)
Nem egy csaj, minden partyban más... És azt a csajt tényleg tudnám szeretni, csak már esélyem nem lenne...
És az a baj, hogy nagyon időm sem, mert a sport is rengeteg időmet leköti...
És nem vagyok búza, gustustalannak tartom őket, és imádom a szép lányokat:)
de hogy baj majd wowozol helyette minek a suna ha usb csatlakozoba is dughatod meg jobb a karit felhuzni mint faszrahuzni a sunát
ez teljesen normális
Soha életemben nem wowoztam, és utálom az olyan kis patkányfejű koczkagyerekeket.
Én szimplán napi 3-4 órát edzek, tanulok most a vizsgáimra, a barátaimmal találkozom, géphez is csak most volt időm ülni egész nap... Nem vagyok usbf@szú kocka, ha te az vagy, akk sajnállak
Szerintem jól teszed, amit teszel. A válaszadókra ne figyelj, többségükben el sem olvasták a kiírásodat. (a búzázókra gondolok elsősorban)
Azt a lányt azért szerezd meg. Úgy vettem észre, valamennyire kötődsz hozzá érzelmileg. Olyan meg nincs, hogy esélytelen. Tudod, nincs lehetetlen, csak tehetelen. Szóval hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!