Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha 16 évesen nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha 16 évesen nem akarok barátnőt, holott elég jól nézek ki?

Figyelt kérdés

Adok magamra, meg is vagyok elégedve magammal, de mégsincs "kapacitásom"

Csajozgatni, csak magamat fejlesztgetem az élet minden területén.

Sokan, csajok is kérdezték, és van aki emiatt nem is tart normálisnak.

Sztetek?

Veletek is volt ilyen?

2010. márc. 29. 22:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam és Őszintén szólva a mai napig nem vagyok kapcsolatfüggő.

De nyugi, idővel találkozol azzal a lánnyal, aki megtöri a "csendet".

2010. márc. 29. 23:03
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
Vigyázz! Előbb metroszexuális, később homár lesz belőled!!!!
2010. márc. 29. 23:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Van egy barátom, kb. Carter dokihoz hasonlíthatóan jóképű, kedves, jó arc srác, heteróbb már nem is lehetne, mégis 20 éves korában vesztette el a szüzességét, és 21 évesen volt az első komoly barátnője. Nincs előírva, hogy tinikorban mindent meg kell csinálni.
2010. márc. 30. 00:21
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
dehogy gáz, legozz csak tovább nyugodtan
2010. márc. 30. 01:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 17 éves vagyok.A pasik szerint elég jól nézek ki.Sokan nyomultak már rám de én nem szeretnék kapcsolatot.Valahogy nem hiányzik a kötöttség.Egyenlőre kihasználom hogy szabad vagyok és fiatal és élvezem az életet.A jó szexhez meg nem kell kapcsolat.
2010. márc. 30. 01:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2010. márc. 30. 09:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is 16 éves vagyok, még nem volt barátom, nem maszturbáltam és sexuális kapcsolatom sem volt. Még nem érzem hozzá elég "idősenek" magam. Én is adok magamra, sok barátom szerint fiúzhanék már,szerintük biztos "buknának" rám. DE engem nem az érdekel, hogyan néz ki a másik fél, ha már jobban ismerem, lehet, hogy valakibe a kedvessége, humora miatt fogok beleszeretni és nem azért, mert jól éz ki! De az ápoltásg az fontos, és nem tagadom, ha valaki csinos, jóképű azt nem nézem jobban meg, de az csak egy vizuális "élmény". 16/L
2010. márc. 30. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!