Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz hogy 25 évesen egyáltalán nem akarok barátnőt?
Figyelt kérdés
Az elején leszögezném hogy nem vagyok meleg, a nőket szeretem. Egyszerűen csak teljesen jól el vagyok egyedül, egyáltalán nem hiányzik az életemből egy barátnő. Ennek ellenére mindenki azzal zaklat hogy mikor szedek már össze egyet... Már kezd megfelelési kényszerem lenni az irányukba. Amire szükségem van az egyedül a szex, de azt prostikkal meg lehet oldani, az meg hogy valaki minden nap a nyakamon lógjon nagyon nem hiányzik.2011. júl. 6. 21:10
1/12 anonim válasza:
én 20 évesen vagyok ezzel így (mármint azzal, hogy nem akarok barátnőt). Jelenleg elegem van a dologból. Ha egy csaj kezdeményezne akkor oké, de hogy én most 2-3 évig hanyagolom a témát az tuti.
Hajrá a prostikkal jó pénzért kapsz egy kis trippert meg hasonló szarokat :D
2/12 WhiteLabel válasza:
Engem aztán roppantul nem érdekel, te életed, senkinek semmi köze nincs hozzá, sz*rd le mások véleményét, ha te így érzed jól magad akkor így.
te bajod..
3/12 Dexy válasza:
Egy ilyen fiúba szerettem én bele!!! Borzasztó... Imádom, csókolom, ölelgetem, eszünk, iszunk, bulizunk együtt... engedi h közeledjek, engedi h olvadjak a vágytól, de nem akar kapcsolatot!!! 19/L 23/F
4/12 anonim válasza:
Propán-bután, Hélium, Ammónia, ez gáz...
5/12 anonim válasza:
hát és mivan az egyéjszakás kalandokkal????
Felszedsz egy csajt megbaszod az ennyi még ingyenes is
6/12 anonim válasza:
Azt gondoltam volna, hogy a haverjaid vállon veregetnek, hogy végre egy értelmes férfi, meg de jó neked :) miért lenne gáz, hogy te jól érzed magad? Az lenne a gáz, ha csak a közvélemény nyomására összeszednél egy csajt, aztán ennétek egymás életét, mert te nem is akarsz vele lenni... prostik helyett viszont egy szexkapcsolat kifizetődőbb... 23L
7/12 anonim válasza:
Nem gáz, sőt. Érett vagy, hogy vállalod magad, és hogy jelenleg nincs szükséged senkire, mindenkinek van ilyen periódus. De azért ne zárkózz el a társaságodtól, barátoktól, ha egyszer kikopsz onnan, nagyon nehéz visszakerülni.
8/12 anonim válasza:
Abszolult nem gáz sztem. vannak ilyenek.
Nálam féléves kapcsolatból 2 nap alatt kidobott a barátnőm, hogy még pislogni sem volt időm.
Azóta másfél év telt el és barátnak jók a lányok de többnek még nem.
9/12 A kérdező kommentje:
Igen tudom, szex témára van a felszedem és megdugom című megoldás is, nem mondom volt is rá példa néhányszor, de ez túl macerás és néha időigényes. A fizetős megoldás optimálisabb számomra.
2011. júl. 6. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!