Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 31 éves férfi vagyok,21...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31 éves férfi vagyok,21 évesen. Hol találok barátnőt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy különleges kérdésem van. 21 éves vagyok, de a gondolkodásmódom, viselkedésem hozzám képest tíz évvel előrébb van. 40 körüli nők mondták, hogy 30-35 évesnek gondolnak - bár látszik hogy jóval fiatalabb vagyok - de a korosztályom sem tippel 26-27 alá.

Volt már 10 évvel idősebb barátnőm akivel nagyon jól megértettük egymást, de nem bukok a ráncokra annyira, és így szinte lehetetlen egy korombeli csajt találnom, aki teljesen megért, vonzódik hozzám és jól tudjuk tölteni az időt együtt. Valami tipp?

2009. jún. 9. 12:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Keress egy agyilag 40 éves nőt aki 20 éves... -.-'
2009. jún. 9. 12:59
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
Csajozz az idősek otthonába :))
2009. jún. 9. 13:00
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Ha tényleg olyan érett lennél, mint amilyennek tartod magad, akkor nem érdekelnének a ráncok...
2009. jún. 9. 13:01
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Hát szerintem nézz körül olyan helyeken ahova te szoktál járni
2009. jún. 9. 13:03
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudok erre sokat mondani, keress idősebb csajt, 31 évesen nem ráncosak, rengeteg barátnőm van 28-35 éves közt, ráncokkal még nem találkoztam. Persze biztos van olyan is, de ha neked ez a legnagyobb gondod akkor nem tudom elképzelni hogy agyilag érettebb vagy a korodnál:D
2009. jún. 9. 13:04
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Ha tényleg olyan érett lennél akkor tudnád, hogy a nő olyan mint a bor, ahogy idősödik, úgy lesz egyre jobb, és szerintem pici ránc még szexin is mutathat.
2009. jún. 9. 13:05
 7/12 anonim ***** válasza:
85%

Most emlékeznem kellene, hogy miket tudtam már 31 évesen...

Megvan!!! Azt pl. tudtam, hogy találok barátnőt!

Ergo, ha valóban olyan érett vagy Te is tudod már.

Akkor ezt itt le is zárhatjuk. :o)

2009. jún. 9. 13:09
 8/12 A kérdező kommentje:

De komolyan vettétek a ráncokat, kb minden válaszban említve volt. Csak szimbolikus a jelentősége, bár írottan nem megy át.

"Most emlékeznem kellene, hogy miket tudtam már 31 évesen...

Megvan!!! Azt pl. tudtam, hogy találok barátnőt!

Ergo, ha valóban olyan érett vagy Te is tudod már.

Akkor ezt itt le is zárhatjuk. :o)"

Ha valóban tudnám, akkor nem kérdeztem volna meg. Vagy mégis?

Azért köszönöm aki komolyan vett.

2009. jún. 9. 13:22
 9/12 anonim ***** válasza:
33%
Én abszolút megértelek, szintén érettebb voltam kicsit a korombelieknél, de ahogy idősödök, csökkenni látszik a szakadék, úgyhogy ne add fel!:)
2009. jún. 9. 13:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

27 éves vagyok, és sosem szerettem az ilyen embereket, mint Te. Azért, mert idősebbnek nézel ki a korodnál, vagy annak tartanak bizonyos helyzetekben mutatott viselkedésformák alapján, még nem vagy agyilag 10 évvel idősebb. Egyébként meg tényleg úgy értelmezhető az a ráncos téma, hogy a külsőségekre adsz:"Volt már 10 évvel idősebb barátnőm akivel nagyon jól megértettük egymást, de nem bukok a ráncokra annyira" nem tudom egy ilyen után miért vársz normális választ.

NA, az meg, hogy ha tényleg 30 körüli érettséged lenne, tudnod kellene, hogyan csajozz, tényleg azt jelenti, hogy akkor nem kérdeznéd. Tehát, ha kérdezed, nem 30as vagy...

Csajozási tippem: ne hangoztasd ezt az "érettebb vagyok a koromnál" témát. Aki érettebb, az nem reklámozza. Ezzel csak röhögőgörcsöt vagy menekülési vágyat váltasz ki a nőkből. Olyan lányt/nőt keress, akiért TE vagy oda, TE érted meg teljesen. (mert, idézlek:"egy korombeli csajt találnom, aki teljesen megért, vonzódik hozzám és jól tudjuk tölteni az időt együtt" Ez a rettentően egoista, önző duma sem érettségre vall.)

2009. jún. 9. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!